Opstilling af 48 meter høj antennemast ved Understed

Opstilling af 48 meter høj antennemast ved Understed

20. april 2023 - kl. 8:03 - af

Plan- og Miljøudvalget har pü udvalgets seneste møde godkendt, at der kan opstilles en 48 meter høj gittermast (antennemast) pü ToftekÌrsvej 25 i den østlige del af Understed.

Masteoperatøren On Tower Denmark har ansøgt om, at kommunen giver landzonetilladelse til, at der opstilles en gittermast. Masten skal anvendes til antenneudstyr for teleinfrastruktur.

Antennemasten skal anvendes til de mobilnet, som firmaet Hi3G driver. Den ansøgte antenneposition er af Energistyrelsen blevet udpeget som et omrüde med en ikke-tilfredsstillende bredbüdsforbindelse. Selskabet har derfor efter lovgivningen en forpligtelse til at skabe tilfredsstillende dÌkning i omrüdet.

Ansøgningen indebÌrer ud over masten en teknikkabine pü ca. 9 m2, placeret ved mastens fod.

Placeringen ligger i en afstand pĂĽ 150-200 m fra Understed, der er beliggende i landzone. Masten placeres i et relativt ĂĽbent landskab og vil derfor vĂŚre synlig fra en del beboelser i omrĂĽdet.

Som led i myndighedernes behandling har ansøgningen vÌret sendt i naboorientering til de nÌrmeste ejendomme. Der er i denne forbindelse indkommet bemÌrkninger fra 4 ejendomme.

Tekst: Per Rye

 
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Opstilling af 48 meter høj antennemast ved Understed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger