Iværksætterworkshop for alle unge kreative nordjyder

Iværksætterworkshop for alle unge kreative nordjyder

23. april 2023 - kl. 6:57 - af

Kalder alle unge, der kan lide at arrangere events for andre unge!

På workshoppen vil der være oplæg om projektstyring, fundraising, iværksætteri og markedsføring. De unge kan således lære alt om hvad, der skal til, hvis man vil arrangere sine egne events, hvis man vil oprette en ny forening eller hvis man skal i gang med at søge penge ved de forskellige puljer og fonde. Derudover bliver der et oplæg om markedsføring via de sociale medier – med særligt fokus på mulighederne på TikTok.

Der bliver oplæg og workshops om:

Kreativt iværksætteri: hvordan får man en god idé, hvordan opretter man en forening og hvordan får man flere med i sit projekt?

Projektstyring: få konkrete redskaber, der kan gøre arbejdet mere overskuelig – oplæg ved Projektmagerskolen.

Skat, moms og de forskellige frister

Fundraising: hvilke puljer findes der og hvordan får man fingrene i deres midler? Her er der blandt andet oplæg fra Iværks pulje og evt. andre fonde.

SoMe: Hvordan brander man sit projekt på en fed måde via SoMe – særligt TikTok? Oplæg ved TikTokker Silas Thorup Mose

Derudover kan de unge deltagere på workshoppen høre om de forskellige projekter, der er gang i Nordjylland lige nu – blandt andet UngKult, IsHuset Live, Under Kniven og SKAL Contemporary. Der bliver god tid til at lære de andre unge deltagere at kende, så måske opstår der nye netværk og idéer til nye projekter?

Dagen afsluttes med fællesspisning og en koncert i Maskinsalen – navnet på artisten, der skal optræde, kan desværre ikke afsløres endnu, men hvis man følger FilmMaskinen på Instagram og Facebook, så vil navnet blive afsløret snart.

Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig ved at sende en mail til Marie i FilmMaskinen: mrmi@frederikshavn.dk

Workshoppen er planlagt af FilmMaskinen, Iværk, IsHuset Live og Under Kniven, som alle er aktive ungenetværk, der arbejder for at skabe fede events for alle unge i Nordjylland.

29. april fra klokken 10.00

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Iværksætterworkshop for alle unge kreative nordjyder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger