VEB skal spille DM finale i dag

VEB skal spille DM finale i dag

23. april 2023 - kl. 4:21 - af

Vendsyssel Elite Badminton besejrede Skovshoved 5-1 i VICTOR Final 4 i Brøndby Hallen og møder nu Team Skælskør-Slagelse i DM-finalen i dag kl. 12.00. En kamp, som sendes direkte på TV2 Sport.

– Hold nu op en indsats. Alle spillere viste stor spillelyst, gejst og vilje, og det blev afgørende, jubler VEB’s cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

De fleste forventede en tæt kamp, som ville ende 5-4 til ét af holdene. VEB er forsvarende dansk mester, mens Skovshoved har vundet DM-guld fire ud af de seneste seks år.

Sejre til VEB i de to indledende mixeddoubler var dog en ønskestart, og da Kirsty Gilmour overraskende besejrede den danske mester i damesingle, Line Christophersen, var VEB snublende tæt på DM-finalen.

21-årige Magnus Johannesen spillede med stor rutine og øgede føringen til 4-1. Herefter afgjorde Beiwen Zhang kampen med en sejr i to sæt. 5-1 til VEB, hvorefter kampen stoppede.

– En helt igennem fantastisk følelse, hvor vi – som vi har gjort i hele sæsonen – fremstod som et stærkt hold. Nu glæder vi os helt vildt til finalen mod Team Skælskør-Slagelse, hvor vi har revanche til gode, siger Allan Kolbro Nielsen.

VEB tabte 4-5 i grundspillet til Team Skælskør-Slagelse – endda på hjemmebane i Hjørring.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'VEB skal spille DM finale i dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger