Sol og Strand åbner for ansøgninger ….

Sol og Strand åbner for ansøgninger ….

5. maj 2023 - kl. 6:07 - af

…. til ”Lokal Håndsrækning” i Lønstrup, Skagen og Frederikshavn.

Femte år i træk, uddelingen finder sted – og bureauchef Brian Kristensen glæder sig til at læse med på ansøgninger. 

Sol og Strand Feriehusudlejning i Lønstrup, Skagen og Frederikshavn åbner nu for lokale ansøgninger til ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning 2023”, som støtter små og store projekter i lokalområderne langs kysten.

Det er femte år i træk, at Sol og Strand uddeler den lokale håndsrækning, fortæller bureauchef Brian Kristensen.

-Vi åbner nu for ansøgninger til ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning 2023”, hvor vi hvert år uddeler en million kroner til lokale projekter langs Danmarks kyster, hvor vi hvert år lejer 6.500 private sommerhuse ud til danske og udenlandske feriegæster, siger Brian Kristensen.

-I år er femte år – og det er en udsøgt fornøjelse hvert eneste år. Både at modtage de mange ansøgninger, læse dem – og bagefter se de mange projekter, der skyder op. Det være sig både små og store projekter.

-Det er det, det hele handler om for os. Gennem den ”Lokale Håndsrækning” støtter vi hvert år en række lokale projekter, der er med til at løfte kvaliteten af vores lokale destinationer, så både vores feriegæster, husejere og lokalsamfundet får udbytte af det. Derfor opfordrer jeg alle foreninger, der har en god ide eller er i gang med at udvikle deres lokalområde gennem små eller store projekter, til at henvende sig med en ansøgning, der beskriver deres projekt, siger Brian Kristensen.

”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” uddeles over hele året. Derfor er der ikke nogen bestemt dato, ansøgninger til håndsrækningen skal foreligge.

-Jeg glæder mig igen i år til at læse på ansøgninger og beskrivelser af, hvor og hvordan gode mennesker vil gøre vores lokalsamfund bedre. Og jeg er stolt over at være en del af en virksomhed, der på denne måde giver tilbage til de lokalsamfund, hvor vi udlejer sommerhuse og ferieboliger ud, siger Sol og Strand-chef Brian Kristensen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sol og Strand åbner for ansøgninger ....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger