Young Boys afvikler stort stævne for gamle fodboldspillere

Young Boys afvikler stort stævne for gamle fodboldspillere

8. maj 2023 - kl. 6:51 - af

Fredag den 12. maj er FfI vært for stævne med omkring 130 deltagere.

Fredag den 12. maj får du mulighed for at se fodbold, masser af fodbold på M.A.R.S. Arena på Fodboldvej i Frederikshavn.

FfI’s Young Boys, fodboldafdelingen for spillere over 65 år, arrangerer stort fodboldstævne med seks inviterede klubber.

FfI stiller selv med tre hold. Aalborg Chang kommer med to hold, og derudover stiller AaB, Aalborg KFUM, Aalborg Freja, Storvorde-Sejlflod samt Herning Fremad hver med et hold.

De 10 hold afvikler en lille turnering, og de to mest vindende hold mødes i finalekampen, der spilles ved middagstid.

Når vinderen er fundet, rykker de omkring 130 deltagere indendørs til tredje halvleg i FfI’s klubhus.

Her står den på en solid herrefrokost med en perlerække af hjemmelavede retter, social hygge, gamle fodboldhistorier og ægte livemusik.

Kendte fodboldnavne

Udover de aktive fodboldspillere deltager en række kendte fodboldpersonligheder. Fra AaB kommer en håndfuld koryfæer som Karsten Simensen, Poul Erik Andreasen med flere.

Fra Horsens kommer den legendariske sportsredaktør på Horsens Folkeblad, Tommy ”Kuglepen” Poulsen, en af de mest vidende fodboldjournalister herhjemme.

Ove Hust, hvis navn er blevet synonym med et skældsord for en udskældt dommer, ikke bare i fodbold men også ishockeysporten, deltager og har sikkert et par gode historier fra sin farverige karriere som fodbolddommer. Og måske forklaringen på, at en travhest fra Aarhus blev opkaldt efter ham …

Helge Sander og Herning Fremad

Kontakten til Herning Fremad har FfI igennem Helge Sander, tidligere videnskabsminister, borgmester i Herning med mere. Kontakten mellem FfI og Helge Sander skriver sig helt tilbage til venskabet mellem Sander og Harald og Rudi Nielsen.

Helge Sander er hver sommer på ferie i Skagen, og i stedet for at ligge på Sønderstrand, kører han til Frederikshavn og holder formen ved lige sammen med Young Boys, der to gange om ugen, året rundt, giver den gas på fodboldbanen.

Den 12. maj tager Helge Sander så sine holdkammerater fra Herning med til rødspættebyen – og mon ikke han har et par gode historier om de gode gamle dage med Guld-Harald med i sportstasken.

Pigtrådsmusik

Og så var der det med musikken.

Flere af spillerne på Young Boys var tilbage i 60’erne med i forskellige pigtrådsorkestre, Face To Face og Firebirds blandt andet. De musikalske drenge har nu fundet sammen i Young Boys’ Boy Band og vil skrue uret tilbage til tiden med langhårede hits som ”She Loves You” og ”I Want To Hold Your Hand”.

På dagen optræder de i følgende holdopstilling: Erik Amping, Søren Aage Hansen, Kristian Brogaard og Flemming ”Netzer” Pedersen.

10 års jubilæum i år

Til august kan FfI’s Young Boys fejre 10 års jubilæum. De halvgamle drenge mødes hver mandag og torsdag formiddag til to gange 30 minutters fodbolddyst.

Derudover samles de ofte på Fodboldvej og på Frederikshavn Stadion, hvor de hjælper med at vedligeholde klubhus, stadion og omgivelserne på Fodboldvej.

Stævnet den 12. maj starter klokken 10 – og der er fri entre.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Young Boys afvikler stort stævne for gamle fodboldspillere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger