Børn besøgte lokale plejecentre på Dagplejernes Dag

Børn besøgte lokale plejecentre på Dagplejernes Dag

16. maj 2023 - kl. 9:31 - af

Dagplejernes Dag er tilbage for fuld skrue til stor glæde for både børn og beboere på de lokale plejecentre i Ålbæk og Strandby.

Traditionen tro var dagplejerne i Frederikshavn Kommune med til at markere Dagplejernes Dag anden onsdag i maj. I Ålbæk markerede dagplejerne dagen med at besøge byens plejecenter med børn, barnevogne, balloner og flag. Flere af beboerne glædede sig over det farverige optog og kom ud for at hilse på børnene.

  • Dagplejerne arbejder med at gøre verdensmål til hverdagsmål gennem konkrete handlinger. Et møde mellem børn fra vores dagplejer og beboere i vores plejeboliger kan være med til at skabe mere sundhed og trivsel for både de yngste og de ældste. Det handler om fælles oplevelser og om at bevæge sig på den måde, man nu kan, fortæller Karina Toft Højbjerg, leder af Dagtilbudsområde Nord, Frederikshavn Kommune.

Dagplejen arbejder med verdensmål i børnehøjde på mange måder. Børnene kan ikke gå en tur, uden de samler affald sammen i medbragte genbrugsposer. De har også lavet stoftryk på indkøbsnet, som de har fået med hjem og flittigt minder deres forældre om at tage med på indkøbsturen.

Leg og liv på Strandgården

På Dagplejernes Dag Strandby samlede byens dagplejere sig på Strandgårdens legeplads. Plejecentrets personale og frivillige hjalp beboerne ud for at hilse på børnene og se dem boltre sig på legepladsen. Da børnene havde tømt energidepoterne, spiste de deres madpakker og blev overrasket med is leveret af Rasmus Konge. Han er brobygger i projekt ”Mere hjemlighed på plejecentre”.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børn besøgte lokale plejecentre på Dagplejernes Dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger