Vil du være frivillig – kom og hør hvordan

Vil du være frivillig – kom og hør hvordan

28. maj 2023 - kl. 8:21 - af

Du har så meget at bidrage med, så bliv en del af et frivilligt fællesskab. Kom til informationsmøde i Frivilligcenter Frederikshavn, hvor en række frivillige foreninger inviterer dig ind i deres verden.

Der er så mange måder, du kan være frivillig på, og der er brug for alle aldre og alle kompetencer. Du kan vælge at være frivillig i bestyrelser og arbejde med administrative ting, du kan være frivillig fast knyttet til bestemte mennesker, eller du kan vælge at være frivillig og give uvurderlige hænder og tid til udførelse af konkrete events.

Informationsmødet, der gør dig klogere på frivillighed, finder sted onsdag den 31. maj 2023, kl. 16.30-18.00 i Frivilligcenter Frederikshavn, Danmarksgade 12, 9900 Frederikshavn.

Her kan du møde: Stafet for Livet/Kræftens BekæmpelseFrederikshavn Ishockey Klub, Museet Sognefogedgården, Natteravnene og Vågetjenesten – Ældresagen.

Program:

  • Den frivillige verden og mulige fællesskaber
  • Kaffe og kage
  • Mød foreningerne

– Det er min opfattelse, at mange slet ikke ved, hvilke givende, spændende og forskellige muligheder for frivilligt arbejde, der faktisk eksisterer. Derfor inviterer vi alle interesserede ind i vores verden på en række Informationsmøder, siger Mette Byrgesen Jensen, daglig leder af Frivilligcenter Frederikshavn.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vil du være frivillig – kom og hør hvordan' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger