Kom og prøv en tur på vandet med Frederikshavn Havkajakklub den 5. juni 2023

Kom og prøv en tur på vandet med Frederikshavn Havkajakklub den 5. juni 2023

3. juni 2023 - kl. 6:50 - af

’Danmark Padler’ rammer Frederikshavn den 5. juni 2023, når Frederikshavn Havkajakklub inviterer alle interesserede ned og prøve en tur på vandet ved Frederikshavn Marina.

Vi har valgt at holde Åbent Hus og være med til Danmark Padler i forbindelse med, at der er loppe- og kræmmermarked på Frederikshavn Marina, hvor der i forvejen kommer mange mennesker på Marinaen.

Flere og flere danskere dyrker idræt på vandet, og med mere end 8.000 kilometer kyststrækning og et hav af søer og åer er Danmark i den grad også et blåt land. Nu kan du prøve kano, kajak eller SUP nær dig, når Danmark Padler rammer Frederikshavn.

Alle kan komme ud og prøve en tur på vandet. Frederikshavn Havkajakklub stiller udstyr og instruktører til rådighed på dagen, så sikkerheden er i top. I kan også komme hen og få en god snak omkring det med at ro i kajak, og hvordan det er at være medlem af Frederikshavn Havkajakklub.

”At komme en tur på vandet er sundt for både krop og sjæl. Du finder ro og slapper af på en helt anden måde, men du får samtidig trænet hele kroppen. Du kan komme alene, eller du kan tage naboen, kollegaen eller familien med, så I gør det sammen. Mulighederne er mange, og vi glæder os rigtig meget til at vise klubben og de mange muligheder på vandet frem,” siger formand Hans Chr. Højslet, Frederikshavn Havkajakklub.

Bag om Danmark Padler

Danmark Padler er en landsdækkende event, der foregår i uge 21/22 – fra den 27. maj – 5. juni 2023. Her åbner klubber, padlefællesskaber, offentlige og private aktører op og inviterer alle danskere en tur på vandet, uanset om du aldrig før har sat dine ben i en kajak, en kano eller på et SUP board, eller om du er en erfaren roer. 

Danmark Padler arrangeres af Bevæg dig for livet – kano, kajak og SUP, som er et samarbejde mellem DGI, DIF og Dansk Kano og Kajak Forbund. Bevæg dig for livet-visionen arbejder overordnet for, at Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation i 2025. Det er DGI og DIF, der driver Bevæg dig for livet med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.

Læs mere om Danmark Padler på www.bevaegdigforlivet.dk/danmarkpadler – hvor du også finder alle klubber, der afvikler arrangement under Danmark Padler.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom og prøv en tur på vandet med Frederikshavn Havkajakklub den 5. juni 2023' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger