Læserbrev: Bolcher ?

Læserbrev: Bolcher ?

15. juni 2023 - kl. 11:04 - af

Har de fleste i Frederikshavn Kommunes forvaltning, politikere og embedsfolk, så store bolcher i munden, at det er svært at udtale sig om ømme punkter ? ”Hold Kæft-bolcher” hedder de vist.

Det er nedslående læsning, alt det om den ikke udførte kontrol af musik-støjen i Skagen. Nogle udtaler sig ikke, selvom de burde. Andre kan ikke huske, hvad der blev bestemt, eller de blev ikke informeret !!!

Når man laver en undersøgelse, skal man bare stille de rigtige spørgsmål til de rigtige målgrupper. Så får man de svar, man ønsker. Manipulation ? Kommunen vil ikke møde dem, der klager over musikken – for man er i god dialog med dem, der spiller høj musik !!! Der fremkommer skråsikre udtalelser om musik-kontrollen; udtalelser, man så senere må dementere, fordi man ikke var ordentlig underrettet. Ahhh !! Som øverste chef !!!

I stedet for alle de omsvøb og halve sandheder kunne man fra Kommunen lige så godt sige sandheden lige ud: Vi gider ikke det brokkeri !

Er det god skik at give restauratørerne dispensationer, som påfører skatteyderne en ekstraudgift til lovpligtig kontrol ? Det må vurderes som erhvervstilskud, at en branche favoriseres. Der er nu flere restauratører end der var for 5 år siden, så skatteyderne må op med endnu flere kroner i fremtiden!

På trods af uenighed om for eller imod musikstøj er lokalpolitikere pligtige til at gribe ind, hvis de er vidende om at en kontrol ikke bliver
udført. Her har de svigtet os beboere. Hvis flere hundrede læserbreve og kommentarer er gået dem forbi, står det slemt til. Hvad var de vidende om?

Beboerne i midtbyen har krav på en screening af musikstederne og måske en efterfølgende beboerhøring.

Hvorfor er det indtil nu udeladt?

Har vi ikke krav på samme miljøbeskyttelse som andre borgere?

Troværdigheden over for kommunalpolitikerne har svære kår, set i lyset fra denne sag, som nu har kørt i flere år.

En lidt mere nedskruet musik-sommer, der overholder miljølovens regler; det kunne vi godt tænke os at prøve.

Jeg glæder mig til at høre fra jer lokalpolitikere – så spyt bolcherne ud!

Rigtig god sommer !

Med venlig hilsen
Jørgen Carlsen

En kommentar til “Læserbrev: Bolcher ?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Læserbrev: Bolcher ?”

 • Den udvikling Skagen har fået som partyby, har Birgit Hansen og Bjarne Kvist (musikelsker) ønsket, og Peter Sørensen (V) også gået ind for. Der hviskes på vandrørene om politisk “studehandel”
  Erhvervsudvikling i den amatøragtige form har vist sig uholdbar, og delt byen i to lejre, for og imod musik. En ren “never ending story” hvor man ikke tør at tage handling på egne fejlagtige beslutninger!

  Kun en politiker Erik Trolle stiller kritiske spørgsmål, resten følger borgmesteren eller ønsker ikke at vide mere!
  At ingen politikere har udvist skepsis er beskæmmende. Derfor kan i politikere ikke fortænke os i at betvivle jeres dømmekraft, eller om vores byråd er så topstyret, at det ikke er kutyme at man siger noget – jeg har mine bange anelser, efter at have fulgt denne sag.

  Borgmesteren tog omgående affære i egen hjemby, da beboerne klagede over musikstøj i det offentlige rum i et fritidshusområde, – det blev stoppet

  Vi har en branche som burde “fintænke” lidt over om de ikke har et stort medansvar og gået for vidt. Når andre byer fint lever med gældende miljøregler! Det vil klæde jer at deltage i normale profesionelle somre for Skagen.
  Skagens SMÆKe begreb burde genindføres, så sker det ikke igen!

  Mange tak til Jørgen Carlsen for dit indlæg, vi glæder os til at høre svarene på de ubelyste spørgsmål.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Bolcher ?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger