Årets Nordjyde vender tilbage

Det er Bangsbo Frejas U17-drenge fra Frederikshavn der sidste år tog titlen.

Årets Nordjyde vender tilbage

17. juni 2023 - kl. 12:04 - af

Nu hyldes både ildsjæle, talenter, iværksættere og ambassadører.

Der skal uddeles hele fire priser, når TV2 Nords prisuddeling vender tilbage til oktober.

Når TV2 Nords show Årets Nordjyde til oktober vender tilbage i sin syvende udgave, vil meget være sig selv – men langt fra alt.

Da det første show blev sendt tilbage i 2017, blev kun én vinder hyldet som Årets Nordjyde. Siden er prisen som Årets Nordjyske Ambassadør kommet til – og i år dobler vi endnu engang antallet af priser op og uddeler hæder, statuetter og pengepræmier til hele fire nordjyder, der er noget ud over det sædvanlige.

– Årets Nordjyde betyder meget for os på TV2 Nord, og vi kan hvert år se, at prisen betyder meget for nordjyderne også, fortæller direktør på TV2 Nord Mikael Justesen.

– Derfor har vi besluttet at gøre Årets Nordjyde relevant for endnu flere ved at indstifte yderligere to priser, så vi kan hædre endnu flere fantastiske nordjyder.

Talenter og iværksættere

De sidste to år har TV2 Nord uddelt en hæderspris til Årets Nordjyske Ambassadør – og prisen Årets Nordjyde til en person, der gør noget godt for andre. I år vil TV-stationen også hædre de nordjyske talenter og de nordjyske iværksættere.

– De fremadstormende talenter indenfor sport, kultur og andre områder, fortjener et rygstød på deres vej mod stjernerne – og det vil vi med Årets Nordjyde gerne være med til at give dem. Det samme gælder iværksætterne, der kæmper for, at deres virksomheder kan blive nogle af dem, der sikrer, at Nordjylland bliver ved med at være en region i vækst, lyder det fra direktør Mikael Justesen.

Årets Nordjyske Ambassadør – en person, der på den nationale eller internationale scene formår at kaste et positivt lys på Nordjylland – skal fortsat findes. Og det samme skal Årets Nordjyske Ildsjæl – en af de mange nordjyder, der uden at gøre noget for at komme i rampelyset selv, sikrer at andre får en hverdag, der er bedre i morgen, end den var i går.

Vi har brug for jeres hjælp

Årets Nordjyde har altid haft brug for nordjydernes hjælp til at finde vores vindere. Og sådan bliver det ved med at være.

Det er nordjyderne, der kender nordjyderne bedst, så for at sikre, at vi finder de vinderne i de fire kategorier, der fortjener hæderen allermest, beder vi om jeres hjælp til at indstille alle dem, I mener fortjener at vinde. Ud over hæderen modtager hver vinder 15.000 kroner og en smuk statuette.

– Med fire priser på programmet, håber vi at flere end nogensinde vil hjælpe os – og indstille alle dem, der fortjener hæder, lyder det fra Mikael Justesen.

Alle kan indstille dem, de mener fortjener at vinde de fire priser.  Det foregår alt sammen på tv2nord.dk/åretsnordjyde frem til den 10. August. Her kan du også læse mere om de fire kategorier. 

Fakta: Årets Nordjyde

  • Årets Nordjyde er TV2 Nords årlige prisuddeling, hvor vi hylder Nordjylland og nordjyderne.
  • Årets udgave af showet bliver det syvende af slagsen – og der er i år i alt fire priser, der skal uddeles.
  • Det store show afholdes i år på Knivholt Hovedgård ved Frederikshavn. Det sendes direkte den 5. oktober på alle TV2 Nords platforme.
  • Vinderne findes blandt alle dem, der er blevet indstillet på tv2nord.dk/åretsnordjyde
  • Alle kan indstille den eller de nordjyder, de mener fortjener at vinde priserne.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årets Nordjyde vender tilbage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger