SommerhjĂŚlp fra Nordjyllands Kystmuseum ….

SommerhjĂŚlp fra Nordjyllands Kystmuseum ….

19. juni 2023 - kl. 6:13 - af

… til udsatte børnefamilier i Frederikshavns kommune.

Sommerferien stür for døren, men for nogle børnefamilier bliver der ikke rüd til de store fornøjelser eller is sammen med børnene i ür. For at give nogle af familierne en god sommeroplevelse forÌrer Nordjyllands Kystmuseum derfor nu 200 fribilletter til udsatte børnefamilier i Frederikshavns Kommune via Frivilligcenter Frederikshavn.

Det er trange tider for mange danskere i kølvandet pü den langvarige inflation, og det kan isÌr mÌrkes i landets børnefamilier, hvor mange disse dage mü indse, at der ikke bliver rüd til sommerferie og hyggelige familieoplevelser med børnene.

For at give en hündsrÌkning og en god oplevelse til nogle af de økonomisk trÌngte børnefamilier sü har man hos Nordjyllands Kystmuseum besluttet at forÌre 200 fribilletter til udsatte børnefamilier i Frederikshavn Kommune via Frivilligcenter Frederikshavn og herunder en rÌkke lokale foreninger, grupper og organisationer. Henrik Gjøde Nielsen, direktør hos Nordjyllands Kystmuseum, udtaler:

– Der tales mange steder meget om, hvor vigtigt det er at fĂĽ børn og unge til at gĂĽ pĂĽ museum. Det drøftes pĂĽ de forskellige folkemøder og i museumskredse, og det fremhĂŚves af politikerne. I den sammenhĂŚng er det trist at kunne konstatere, at tidernes ugunst har betydet, at rigtigt mange børnefamilier mĂĽ tilbringe sommerferien uden penge til at forsøde tilvĂŚrelsen i nogle uger, uden penge til at kunne foretage sig noget sammen som familie. Pengene, lĂŚser man i pressen, rĂŚkker end ikke til et museumsbesøg. Det har vi ved Nordjyllands Kystmuseum besluttet at gøre noget ved i det omfang, som det stĂĽr i vores magt. Derfor uddeler vi 200 fribilletter til udsatte børnefamilier bosat i Frederikshavn Kommune, sĂĽ familierne kan fĂĽ nogle gode ferieoplevelser, og de fleste billetter er allerede reserverede.

Hos Frivilligcenter Frederikshavn er meldingen om fribilletterne blevet modtaget med stor glÌde hos daglig leder Mette Byrgensen Jensen: 

– Det er fantastisk, at vi med vores netvĂŚrk for foreninger, grupper og kommunale enheder, der arbejder med familier og børn, netop har muligheden for at fĂĽ tilbuddet om fribilletter fra Nordjyllands Kystmuseum ud til de allermest udsatte børnefamilier.

Fribilletterne til Nordjyllands Kystmuseum uddeles i samarbejde med Frivilligcenter Frederikshavn, TUBA, Røde Kors Frederikshavn, Red Barnet Frederikshavn, Børns Voksenvenner Frederikshavn, Gestus Nord samt Røde Kors SÌby.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SommerhjĂŚlp fra Nordjyllands Kystmuseum ....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger