Birgit S. Hansen nyt bestyrelsesmedlem i Idrættens Analyseinstitut

Birgit S. Hansen nyt bestyrelsesmedlem i Idrættens Analyseinstitut

22. juni 2023 - kl. 11:54 - af

Borgmester i Frederikshavn Kommune, Birgit S. Hansen, er udpeget som nyt bestyrelsesmedlem i Idrættens Analyseinstitut i perioden 2023-2026.

Onsdag udpegede kulturminister Jakob Engel-Schmidt borgmester i Frederikshavn Kommune, Birgit S. Hansen, til nyt bestyrelsesmedlem af Idrættens Analyseinstitut.

Borgmesteren bliver en del af en bestyrelse p√• seks medlemmer, der m√łdes fire til seks gange om √•ret. Det f√•r ingen betydning for borgmesterposten.

РJeg har takket ja til ministerens udpegning, fordi jeg gerne vil bidrage til at skabe dialog og udbrede endnu mere viden om idrætsområdet og danskernes motionsvaner, for det handler om vores alles sundhed. Derudover kan jeg selv bidrage med et fokus på kommunernes idrætsfaciliteter og foreninger, siger borgmester Birgit S. Hansen.

Minister: Birgit S. Hansen kan varetage det kommunale perspektiv

Borgmesteren er udpeget til bestyrelsesposten for perioden 2023-2026. Det er kulturministeren, som udpeger bestyrelsesmedlemmer, da Idrættens Analyseinstitut er en selvejende institution under Kulturministeriet.

РBåde regeringen og jeg mener, at Birgit S. Hansen er den helt rette til at sidde i bestyrelsen for Idrættens Analyseinstitut, fordi hun som borgmester kan varetage det kommunale perspektiv i arbejdet med idrættens og folkeoplysningens samfundsmæssige betydning, siger kulturminister Jakob Engel-Schmidt.

Under Idr√¶ttens Analyseinstitut h√łrer ogs√• Videncenter for Folkeoplysning og initiativet Play the Game, som arbejder for at fremme demokrati i international idr√¶t. Idr√¶ttens Analyseinstitut indsamler, analyserer og formidler viden om idr√¶tsomr√•det.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Birgit S. Hansen nyt bestyrelsesmedlem i Idrættens Analyseinstitut' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger