Ny stærk profil styrker turismen hos Toppen af Danmark

Ny stærk profil styrker turismen hos Toppen af Danmark

23. juni 2023 - kl. 10:37 - af

Toppen af Danmark opruster organisationen med en ny stærk profil på turismeområdet. Kaare Fuglsang Bach Toft starter den 3. juli som Salgs- & Marketingschef.

”Vi er rigtig glade for, at vi kan tilknytte Kaare Fuglsang Bach Toft til vores organisation i nord. Kaare er et kendt ansigt i turisme- & oplevelses branchen og har igennem mange år været med til at tiltrække nationale og internationale gæster, og har samtidig også været med til at udvikle branchen igennem hans store netværk.

Kaare får ansvaret for vores marketing og salg, booking platform, større udviklingsopgaver samt ikke mindst opbygning af gode og stærke relationer og netværk så vi alle i fællesskab lykkes på både den korte og lange bane”, siger Interim direktør Lene Kappelborg.

Kaare kommer med en stor erfaring og viden fra branchen og har tidligere arbejdet som Kommunikations- og marketingchef hos Destination Nord (VisitAalborg) samt mange års ansættelse hos Det Nordjyske Mediehus med fokus på digital markedsføring samt salg.

”Jeg glæder mig helt vildt og ser frem til at starte ”på toppen”, og kaste mig over de utrolig mange spændende opgaver som venter. Vi lykkes i fællesskab og med samarbejde. Det gælder både internt i vores organisation, men også sammen med vores mange medlemmer og partnere. Sammen er vi stærke, og jeg ser frem til at være med til at gøre en forskel og øge vores turismeomsætning”, tilføjer Kaare Fuglsang Bach Toft

”Vi har mange og spændende opgaver, der venter os. Derfor er det naturligvis helt afgørende at kunne tiltrække kompetente og de rigtige medarbejdere til vores organisation. Kaare har et kæmpe turisme-drive og samtidig et stort netværk, og jeg er sikker på at Kaare, sammen med resten af vores organisation, kommer til at gøre en forskel, udtaler en glad Lene Kappelborg,

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny stærk profil styrker turismen hos Toppen af Danmark' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger