Dimission for 160 elever på Frederikshavn Handelsskole

Dimission for 160 elever på Frederikshavn Handelsskole

24. juni 2023 - kl. 10:37 - af

Torsdag og fredag var der dimission for godt 160 elever på Frederikshavn Handelsskole.

Frederikshavn Handelsskole har over to skønne dage torsdag og fredag fejret godt 160 studenter på HHX, EUX og EUD og nu sendt dem videre på deres vej ud i livet. Direktør Brian Andersson holdt tale for årets dimittender, der blev fejret klassevis sammen med deres pårørende.

Direktør Brian Andersson holdt tale for de mange dimittender.

– For mange år siden vidste sønnerne nogenlunde, hvad fremtiden indebar – deres liv ville nok komme til at forme sig som faderens. Og døtrene vidste, at fremtiden nok ville komme til at ligne moderens. I dag ved vi med sikkerhed, at ingen kan forudse, hvordan unges liv kommer til at forme sig. Mange af jer unge kommer til at få jobs, som ikke eksisterer i dag – og som direkte eller indirekte – er et resultat af de konstante teknologiske forandringer, sagde han og gav også et råd med på vejen:

–  Nu skal I videre. Verden derude venter på jer – og der er brug for jer. Nogle har fået læreplads, nogle skal læse videre, nogle skal holde sabbatår, inden planerne for fremtiden tegnes. Uanset, hvad I går videre med, så skal I drage jeres helt egne erfaringer. Ingen ved hvilken vej, der er den rigtige for dig. Det ved du måske heller lige nu. MEN du er den bedste til at mærke efter. Det vigtigste er ikke, hvilken uddannelse, du skal videre på eller hvilket job du får. Det vigtigste er, at du forbliver tro overfor dig selv.

Uddeling af legater
Brian Andersson fremhævede også skolens gode og tætte samarbejde med det lokale erhvervsliv, som inddrages i undervisningen og tager elever fra skolen. De gør det også muligt at uddele legater til dimissionerne til elever, som har gjort sig ekstraordinært positivt bemærket i løbet af deres uddannelsesforløb.

– Vi er glade for, at erhvervslivet og HK giver os mulighed for at påskønne nogle af de elever, som har gjort en særlig indsats fagligt eller socialt, så stor tak årets legatuddelereVi har mange seriøse og ihærdige elever, så det er altid dejligt at kunne give nogle af dem et ekstra skulderklap i form af legater, som er ledsaget af noget meget flotte ord fra deres undervisere, siger Brian Andersson.

Handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK uddelte fire legater, som gik til følgende fire HHX-elever: Joshua Bilombele fra 3A, Amalie Bonde Beck fra 3B, Emma Stjerne fra 3E og Emma Aagaard fra 3F.

Spar Nord uddelte to legater til følgende HHX-elever: Majken Brunø og Bodil Krogh begge fra 3C.

Fagforeningen HK uddelte ét legat, som gik til: EUX Business-elev Irene Karlsen-Ficher.

Løvbjerg uddelte ét legat til EUD Business-elev Josephine Kaja Mølgaard Poulsen.

Martin Pedersens Mindelegat blev givet til HHX-elev Helena Pedersen fra 3C.

Den 7. og 9. august starter der nye hold op på skolen. I alt 200 elever starter på skolens tre uddannelser EUD Business, EUX Business og handelsgymnasiet HHX.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dimission for 160 elever på Frederikshavn Handelsskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger