Accepter ikke de kommunale besparelser på børn og ældre

Accepter ikke de kommunale besparelser på børn og ældre

26. juni 2023 - kl. 11:50 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Enhedslisten Frederikshavn-Læsø.

På det seneste medlemsmøde i Enhedslisten Frederikshavn-Læsø har vi drøftet de voldsomme planlagte besparelser i kommunen indenfor børn og unge- og social og sundhedsområdet. Som altid bliver besparelserne fremført som bydende nødvendige, men politik er altid et spørgsmål om prioritering og Danmark har aldrig været rigere og mere frie til at vælge hvad er vigtigt, velfærd eller skattelettelser.

Den der tier samtykker, og vi har en kommunalbestyrelse som ubetinget adlyder den regering som gennem årene har sat kommunerne i en økonomisk spændetrøje, med skattestop og budgetlov, og pengene er i stedet gået til skattelettelser og oprustning. År efter år ser vi, at der op til budgetlægning bliver malet fanden på væggen omkring den økonomiske situation i kommunen, men når året er ovre og regnskabet skal gøres op, formår kommunen altid at fremvise flotte økonomiske tal med unødvendigt høje overskud. Accepterer vi, ligesom desværre hele det nuværende byråd, nødvendigheden af besparelser, accepterer vi at de penge som burde gå til vores fælles velfærd bruges på andre ting.

Som fraværende i byrådet har vi desværre ikke en stemme til at gå imod denne udvikling, men vi fortsætter kampen uden for byrådet, for velfærd og lighed.

Vores medlemsmøder er åbne for alle som er interesserede i at drøfte vigtige emner for borgere i Frederikshavn Kommune eksempelvis indenfor velfærd, miljø og klima.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Accepter ikke de kommunale besparelser på børn og ældre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger