Cyklende turistengle på gaden i  Skagen, Sæby og Frederikshavn

Cyklende turistengle på gaden i Skagen, Sæby og Frederikshavn

27. juni 2023 - kl. 6:45 - af

Fra og med uge 27 kan du møde Destination NORDs turistengle på gader og stræder. De cyklende ”engle” bevæger sig rundt i byen og hjælper og vejleder feriegæsterne.

Cyklende turistengle er et rigtigt godt supplement til det ”gammeldags” turistkontor, der jo ligger fast ét sted, nemlig i den tidligere havnemesterbolig på Vestre Strandvej 10 i Skagen. Udover Sæby, Skagen og Frederikshavn vil de cyklende informationsmedarbejdere også være at finde i Aalborg og Hals.

– Cykelenglene er ”turisthjælpere”, der er valgt fordi de har et stort smil, et godt lokalkendskab og et veludviklet servicegen, fortæller Mikkel Christensen. Han er kontaktperson for gæsteservice i Destination NORD, som er destinationsselskab for Aalborg, Brønderslev, Læsø og Frederikshavn kommuner og altså bl.a. varetager opgaven med at sørge for information til turisterne.

Turistenglene er ”bevæbnet” med tablets, hvor de via hjemmesiden Enjoynordjylland.dk kan hjælpe turisterne med at finde diverse info. Derudover er cyklerne ladet med bykort og inspirationsmagasinet OPLEV Nordjylland på både dansk og tysk.

App’en GoVisit viser vej

Det vigtigste, som turistenglene får med ud på cyklen, er den lokationsbestemte app GoVisit. Med den i lommen er feriegæsten nemlig godt klædt på til at opleve byen og området.

GoVisit indeholder både information om attraktioner, spisesteder og andre oplevelser, og så er det samtidig også nemt at bruge app’en til at finde ud af, hvad der sker i området en bestemt dag eller uge.

Idéen er, at de cyklende turistengle dels kan finde og hjælpe turisterne, hvor de er, så de er fx også til stede ved krydstogtanløb i Skagen og i Aalborg. De er uddannet i at vejlede til brug af app’en GoVisit, så turisterne også bliver selvhjulpne, når de går på opdagelse på feriestederne, forklarer Mikkel Christensen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cyklende turistengle på gaden i Skagen, Sæby og Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger