Sæby Handel skyder sommerens mange aktiviteter igang

Sæby Handel skyder sommerens mange aktiviteter igang

30. juni 2023 - kl. 10:18 - af

Fredag er dagen, hvor Sæby Handel for alvor skruer op for underholdningen. Hver dag, ugens 7 dage, frem til den 5. august, kan der opleves musik på Torvet i Sæby.

Det er masser af lokale musikkere på scenen, krydret med et enkelt udenlandsk par, Elsa & Gary, som de sidste mange år har lagt vejen forbi Sæby for at underholde i sommerferien.
Country musik kommer vi også til at opleve i år i Sæby i forbindelse med ekstra sommeråbent fredag den 4. august. Mere om det senere.
Derudover afholdes der hver weekend koncerter i Lanternens Gård, ligesom traditionen med Die Herren også gentages sidst i juli måned. Der er endnu få billetter at få til den koncert, skulle vi hilse at sige fra Michael Christensen, indehaver af Lanternen.

Samme spilletider hver dag
For at gøre det så let som muligt for både lokale og turister, så er spilletiderne ens alle hverdage og det samme i weekenderne.
Der spilles på Torvet mandag til fredag klokken 16-19 og i weekenderne fra klokken 11-14. Eneste undtagelse er de to Open by Night arrangementer, hvor der naturligvis er musik hele aftenen.
Første Open By Night er i aften den 30. juni og den sidste er 1. fredag i august, hvor bl.a. Memphis Boulevard underholder.

Masser af arrangementer og aktiviteter
Udover musikken på Torvet, så er Sæby Handel også arrangør af Historiske dage på Paradisjorden. Dette er et arrangement, der blev født i 2022 og som gentages i 2023.
Det er Rødder & Vinger, der opstiller en kæmpe lejr på Paradisjorden og de lover alt fra rollespil, dans og sang til ildshow i hele uge 28, så der bliver masser at se og opleve hver dag.
Da dette arrangement er ret så omfattende og med masser af aktører, har Sæby Handel fået hjælp fra Sæby Erhvervsforening og Destination Nord for at få det hele til at lykkedes.
DMT Online på Kjeldgaardsvej har også budt ind og støtter arrangementet med ikke mindre end 15.000 kr, hvilket er en stor hjælp i forhold til at få økonomien til at hænge sammen.

I slutningen af anden uge i juli, afholdes der traditionen tro Havnefest med masser af andre aktiviteter på havnen, så er du til kræmmere, livemusik og teltbal, så er det her det sker.

Program for Havnefesten offentliggøres her på avisen i næste uge.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Handel skyder sommerens mange aktiviteter igang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger