Hugo Petersen & Søn påbegynder generationsskifte

Hugo Petersen & Søn påbegynder generationsskifte

5. juli 2023 - kl. 8:24 - af

Hugo Petersen & Søn ApS i Sæby er i juni 2023 gået i gang med et generationsskifte i virksomheden, som vil ske over de næste 5 år.

Virksomheden er Sæbys ældste tømrer- og snedkerfirma med 55 år i branchen. Det blev i 1968 startet af Hugo Petersen i lejede lokaler på en gård beliggende på Solsbækvej i Sæby. Lokalerne blev hurtigt for små og i 1972 flyttede virksomheden til nybyggede lokaler på Tranåsvej i Sæbys industrikvarter, hvorfra virksomheden drives i dag af sønnen Jan Petersen, der har været i virksomheden de seneste 41 år.

I 70’erne beskæftigede virksomheden sig bl.a. med nybyggeri og reparationer, men i løbet af 80’erne og 90’erne begyndte virksomheden endvidere at beskæftige sig med restaurering af bl.a. kirker. Restaurering af kirker, herregårde og slotte er i dag et af firmaets specialer.

I midten af 90’erne begyndte firmaet desuden at udføre specialdesignede snedkermøbler, såsom køkkener og borde. Møblerne fremstilles efter specielle mål og i træsorter efter kundens ønsker.

I dag beskæftiger firmaet 8 medarbejdere, der alle er dygtige håndværkere, som sætter stor pris på altid at udføre høj kvalitet i deres håndværk. Ud af de 8 medarbejdere har virksomheden 3 lærlinge ansat, da det har været vigtigt for Jan Petersen, at virksomheden giver unge, tømrer et uddannelsesforløb med stolthed for faget og fokus på det gode håndværk.

Jan Petersen vil gerne sikre sig, at virksomheden i fremtiden kan leve videre på de værdier og den håndværksmæssige kvalitet, som kendetegner virksomheden. Derfor har han haft fokus på at finde den helt rette person til at videreføre den gamle familieejede virksomhed.

Den nye medejer er Kristian Kvistgård, som har været ansat i virksomheden siden 2003. Kristian blev udlært hos Hugo Petersen & Søn i 2005, og har dermed 20 års erfaring i virksomheden og indenfor branchen.

– Jeg er overbevist om, at Kristian er den helt rigtig person til løbende over de kommende år at overtage virksomheden efter mig. Han kender virksomhedens DNA og ved, at vi lever af at give vores kunder en god håndværksmæssig kvalitet i det arbejde, vi laver, og at det er vigtigt, vi har medarbejdere, der har en stolthed i at være i tømrerfaget, fortæller Jan Petersen til Sæby Avis.

Kristian er født og opvokset i Sæby. Han bor stadig i Sæby, og har en kone og to søde piger.

– Min familie er indforstået med, at denne stilling kræver mere af mig, men det har de det godt med. Jeg vil rigtig gerne være med til at fremtidssikre virksomheden. Det arbejde, der bliver udført, vil jeg gerne bære videre i samme kvalitet, så kunderne fortsat oplever stor tilfredshed i vores arbejde, lyder det slutteligt fra den nye medejer Kristian Kvistgård.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hugo Petersen & Søn påbegynder generationsskifte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger