Gode point trods modvind på Falkenberg

Gode point trods modvind på Falkenberg

11. juli 2023 - kl. 8:50 - af

Sæbynitten Silas Rytter fik ikke den medvind, han havde håbet på ved den svenske afdeling af TCR Denmark.

Den nordjyske kører fandt hurtigt farten rundt på den korte svenske racerbane, men farten fra træningen fik han ikke lejlighed til at vise i kvalifikationen.

Efter den sidste træningssession kom et teammedlem ved et uheld til at udløse bilens brandslukningsanlæg, og det krævede mere end bare en grundig rengøring at få bilen gjort køreklar igen:

– Sådan noget pulver indeholder nogle forskellige ingredienser, som kan ødelægge elektronik og andre komponenter i bilen, så selvom drengene gjorde hvad de kunne, var der en masse fejlmeddelelser på bilen, så vi kunne ikke komme til start, fortæller en skuffet Silas, der dermed måtte starte bagerst til søndagens første løb.

Her kørte han sig fra 21. pladsen frem til 12. pladsen, hvorfra han også kunne starte andet heat. Her lykkedes det at avancere yderligere én placering.

Fra 11. pladsen tog han hul på finaleheatet og skød igen frem i feltet. Efter nogle gode kampe med andre ungdomskørere kunne Silas med et par solide overhalinger køre i mål på en generel syvendeplads – som næstbedste U25-kører.

– Det har været en vild weekend. Vi havde bilen til at lave et godt resultat i kvalifikationen, men der fik jeg i stedet mulighed for at øve mig på overhalinger … det er surt, men nogle gange sker der fejl, og det må vi kæmpe videre fra, siger Silas, der er godt tilfreds med resten af weekenden.

– Jeg kunne måske godt have tager flere pladser i andet heat, men jeg prioriterede at få en hel bil med i mål. At komme fra 21. til syvendepladsen i løbet af dagen synes jeg er helt okay, og det har sikret fornuftige point til U25-mesterskabet. Udgangspunktet taget i betragtning synes jeg godt at vi kan være tilfredse.

Der er nu sommerferie i TCR Denmark frem til Copenhagen Historic Grand Prix, som bliver Silas’ første løb på en bybane. Løbet køres den 4-6. august på banen ved Bellahøj.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gode point trods modvind på Falkenberg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger