Købere og sælgere flokkes i Hulsig

Købere og sælgere flokkes i Hulsig

13. juli 2023 - kl. 6:22 - af

Købere og sælgere kommer fra nær og fjern, når Hulsig Borgerforening søndag den 23. juli afholder sin årlige markedsdag i og ved forsamlingshuset på Kandestedvej. Sidste år var så stor en succes, at man i år har besluttet at begrænse antallet af stande til 30. 

Endnu er der enkelte ledige pladser, som kan bookes hos foreningens kasserer Niels Bünemann på telefon/SMS 81 77 02 66.

Loppemarkedet i Danmarks nordligste landsby finder sted for ottende gang i år, og der har i årenes løb dannet sig flere gode traditioner: dertil hører servering af fiskefrikadeller med tilbehør og solo-underholdning ved ålbækkeren Kristian Nefer, der optræder med et repertoire af countrymusik, rock og pop-klassikere på både dansk og engelsk. 

I de senere år har vejrguderne også tilsmilet markedet. Hvis det sker igen, forventer arrangørerne, at bilerne kommer til at parkere langt ned ad Kandestedvej. Af hensyn til vejens fremkommelighed henstilles det, at man kun parkerer på den nordlige side af vejen. 

Udvalget på standene spænder vidt – mærkevaretøj, køkkenudstyr, legetøj og mange andre ting udbydes til loppemarkedspriser. Har man handelstalent, kan man måske endda forhandle sig frem til endnu gunstigere priser.

Loppemarkedet åbner på Kandestedvej 51 søndag den 23. juli kl. 10 og varer til kl. 15. 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Købere og sælgere flokkes i Hulsig' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger