Formand for Sæby Handel raser over TV2 indslag

Formand for Sæby Handel raser over TV2 indslag

29. juli 2023 - kl. 16:14 - af

Torsdag aften kunne man på TV2 Nord se et indslag fra dejlige Sæby, et indslag andre medier nu har valgt at tage til sig.

Indslaget var vinklet således, at Sæby kom til at fremstå som en spøgelsesby, hvilket er så langt fra virkeligheden, at det nu får formanden for Sæby Handel op af stolen.

”TV2 Nord er altid velkommen til at kigge forbi vores dejlige by, men hvis de kommer for at lukke byen, skal de køre et andet sted hen”, lyder det fra Jette Johansen, formand i Sæby Handel, som fortsætter, ” budskabet med det interview var, at fortælle om hvor meget vi i byen kæmper og gør for de turister og lokale, der besøger os, ikke at lave interview med en tilfældig turist kl. 10 om formiddagen på et tomt, regnfuldt Sæby Torv.

Vi er som de fleste andre sommerbyer ramt af, at vejret ikke har været det bedste, men her er masser af glade turister, og de vælger naturligt de aktiviteter, der passer til vejret på dagen, men de skal bestemt have ros for at bakke op og støtte os, alt det de kan.
Kursen har som jeg også nævnte i TV indslaget også en betydning, og ja det kan mærkes, men folk er her, og der er rigtig mange af dem, både nordmænd og svenskere, de køber bare ikke helt som meget, som de plejer, hvilket jo klart bunder i den dårlige kurs, men at vinkle et indslag i TV på den måde, at Sæby er en spøgelsesby, det er sku en ommer”, lyder det fra Sæby Handels formand. ”Bare kig på Torvet og på Havnen, så snart solen skinner, er der masser af mennesker og de hygger sig, så spøgelsesby, den skal de længere ud på landet med.

Heldigvis har mange kommenteret det både på sociale medier og i butikkerne, så vi er bestemt ikke alene om den opfattelse, men vi behøver ikke modgang fra de lokale medier også, synes vi har haft nok andet at slås med”, slutter hun.

På fredag er der igen Open By Night i Sæby, og mon ikke der som altid bliver stuvende fuldt i både gaderne, på Torvet og ikke mindst på Havnen, hvilket så endnu engang kan modbevise påstanden om spøgelsesby.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Formand for Sæby Handel raser over TV2 indslag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger