Støt Nordjyllands hunde og få en dag med familien

Støt Nordjyllands hunde og få en dag med familien

2. august 2023 - kl. 9:06 - af

Ikke alle hunde lever det søde familieliv. På Dyrenes Beskyttelse internat i Nordjylland arbejder personalet hver dag på at hjælpe dem, der mangler en ny familie. Som noget nyt kan alle nordjyder nu være med til at støtte hundene, og samtidig få en skøn dag sammen med hele familien.

Lørdag d. 12. august afholdes for første gang Cool Dog Walk, i samarbejde med COOLSHOP. Dagen kommer til at byde på aktiviteter for både to – og firbenede. I dagens anledning laves Hjallerup markedsplads om til et paradis for hunde og deres familier.

Jacob Risgaard byder velkommen

Dagen starter med, at iværksætter og direktør for COOLSHOP, Jacob Risgaard, byder alle velkommen. Herefter vil der være en gåtur på tre kilometer, hvor alle tilmeldte går sammen for at støtte dyreinternatets hunde. Når ruten er gennemført, modtager alle tilmeldte en roset til hundens halsbånd som bevis på, at de har deltaget.

Det kræver en billet at deltage i gåturen, men alle tilmeldte får en goodiebag og en t-shirt. Alle penge fra eventet går ubeskåret til hundene i Nordjylland. Internatchef Karina Fisker håber på at se så mange hundeglade familier som muligt.

– Vi glæder og rigtig meget til at byde velkommen til alle, der har lyst til at være med, og samtidig samle ind til dyrene. Vi ved at nordjyder støtter utrolig meget op om vores arbejde, og vi glæder os derfor til at kunne byde alle, der har lyst, velkommen til en dejlig dag med hele familien, siger Karina Fisker.

En festivalplads for hundeglade familier

Efter gåturen vil hele Hjallerup Markedsplads være lavet om til en festivalplads. Oplev en stor hoppeborg til børnene og tag turen forbi en hundemassør. Der vil også være en adfærdsterapeut, som man kan tale med og se spændende oplæg fra – samt en opvisning fra hundetrænere og eftersøgningshunde. Og så vil der være internathunde, som søger nye hjem.

Nordjyllands Internat sørger for vand og skygge til alle hunde, og hvis man ikke har mulighed for at have hund med, er man meget velkommen uden. Prisen for at deltage i gåturen er 150 kr. per person, men festivalpladsen er åben for alle uden billet. Alle indtægter går ubeskåret til Nordjyllands Internat.

Info om dagen:

  • En billet til gåturen koster 150 kr. Alle indtægter går ubeskåret til Nordjyllands Internat.
  • Alle deltagere i gåturen skal have billet. Billetten inkluderer en t-shirt, en roset og en goodiebag.
  • Arrangementet finder sted lørdag den 12. august klokken 10.00-16.00.
  • Hele familien er velkommen, og der er gratis adgang på pladsen for alle interesserede.
  • For at deltage skal man sende en SMS med teksten: COOL til 1474. Herefter modtager man en retur-sms med link til regler og vilkår. Denne fungerer også som billetten, der skal vises ved indgangen.
  • Læs mere om begivenheden her.
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Støt Nordjyllands hunde og få en dag med familien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger