Blomstrende liv og optimisme på Sæby Torv

Blomstrende liv og optimisme på Sæby Torv

15. november 2023 - kl. 14:15 - af

– Et nyt kapitel begynder på Sæby Torv, og det starter med ny scene og inventar, der ikke kun er dekorative, men også skaber en atmosfære af livsglæde og optimisme, og dermed appellerer til ophold på Torvet. Sæby Handelsstandsforening, Sæby Erhvervsforening og Frederikshavn Kommune har taget initiativ til at transformere Sæby Torv til et endnu mere attraktivt sted, der styrker Sæby midtby.

Med en nylig generøs donation fra Sæby Sparekasses Fond på kr. 150.000 er projektet allerede på vej mod virkeliggørelse, og sammen med andre sponsorer er økonomien til den nye scene allerede sikret.

Visionen for det nye Sæby Torv er ikke kun at skabe et smukt udendørs rum, men også at styrke båndet mellem by og havn. Plantekasser som Byrumsinventar også som behagelige siddepladser, der inviterer folk til at nyde atmosfæren på Torvet.

“Vi ønsker at skabe et rum, der inspirerer til ophold og samvær. Byrumsmøblerne er ikke blot en del af dekorationen; de er en integreret del af vores vision for et mere levende og indbydende Sæby Torv,” udtaler Kim Müller, Formand i Sæby Erhvervsforening.

Initiativet omfatter bl.a. 20 plantekasser og bænke, der vil blive strategisk placeret på Torvet. Allerede i den indledende fase har fem sponsorer meldt sig på banen, og nu opfordres både lokale virksomheder og enkeltpersoner til at blive en del af dette spændende projekt.

Økonomien til scenen er sikret med støtte fra Sæby Sparekasses Fond, Melsen Fonden og Sæby Handelsstandsforening. Der er god dialog med Frederikshavn Kommune om projektet, og den endelige udformning afhænger af en forsat dialog og godkendelse.

Der søges nu støtte til plantekasser, og alle interesserede opfordres til at deltage i dette initiativ.

Hver plantekasse kan “købes” for kr. 20.000 ekskl. moms, og sponsorer vil blive anerkendt med et smukt skilt på hver kasse. Der er også mulighed for at støtte projektet ved at købe en ½ plantekasse til kr. 10.000 ekskl. moms.

For mere information eller for at støtte projektet, kontakt Rune Dam Dyhr på rune.dam.dyhr@nordjyskebank.dk eller mobil 61614516.

Sæby Erhvervsforening og Sæby Handelsstandsforening håber på bred opbakning til dette initiativ, der vil give Sæby Torv nyt liv og skabe et endnu mere indbydende miljø for både lokale og besøgende, og glæder sig til forhåbentlig at kunne realisere hele projektet til Købstadsjubilæet i 2024.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Blomstrende liv og optimisme på Sæby Torv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger