Julemarked i Havkærhus

Julemarked i Havkærhus

16. november 2023 - kl. 15:40 - af

Et sikkert tegn på, at julen står for døren, er det årlige julemarked i Havkærhus på Gasværksvej 24 i Sæby. Det finder sted fredag den 24. november 2023 fra kl. 10.00 – 15.00 og alle er velkommen.

Husets venner, som er brugerrådet i Havkærhus, har i år solgt ca. 13 boder. Så Havkærhus bliver fyldt med gode tilbud fra diverse kunstnere, handlende, foreninger og privatpersoner. Her iblandt finder du sagtens julepynt, blomsterdekorationer, julegaver, værtindegaver og meget mere, som du altid kan få brug for i december måned.

Social- og sundhedsformand Ole Rørbæk Jensen åbner markedet med en lille tale kl. 10.00. Herefter er det muligt at gøre en god handel eller hygge sig i cafeen. Som noget nyt i år bliver det muligt at købe sin frokost i form tarteletter med høns i asparges eller måske fristet til årets første æbleskiver. Og mon ikke også at spillelysten kan stilles hos Husets Venner, der sælger amerikansk lotteri. Al overskud går til gode oplevelser for seniorer på efterløn og pensionister i alle aldre, som er målgruppen i Havkærhus.

Så hvis du vil sikre dig at dine naboer og venner kommer i julehumør, så inviter dem med I Havkærhus fredag den 24. november… her er garanti for julestemning ved et af årets første julemarkeder.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julemarked i Havkærhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2024 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger