Mange spændende tilbud på teatret i den kommende tid

Mange spændende tilbud på teatret i den kommende tid

21. november 2023 - kl. 7:58 - af

Frederikshavn Teaterforening, som dækker hele kommunen med aktiviteter, har mange spændende tilbud på programmet i de kommende måneder.

Søndag opførtes cabarét’en ”Benny” på Frederikshavn Bibliotek, hvor Allan Høier og Erik Axel Wessberg på underfundig vis med fortælling, sang og musik fortolkede den folkekære digter Benny Andersens liv til et udsolgt publikums store begejstring.

Den 24. november skulle man have haft Per Olov Engquists ”Fra Regnormenes liv” i Folketeatrets opsætning på plakaten. Dette er desværre blevet aflyst.

Lørdag den 25. november kan man præsentere Phillip Faber, der med sit foredrag ”Drømme” vil føre publikum gennem julens sange. Arrangementet afvikles i Det Musiske Hus i Frederikshavn.

Silas Holst gæster Frederikshavn Handelsskole den 30. november, hvor han vil sætte fokus på sine oplevelser med mobning i sin barndom og unge år. Der er dog allerede udsolgt til arrangementer.

Lørdag den 2. december bydes der på ”Den store nisseprøve” – en julefamilieforestilling for alle i alderen 3-99 år. Det sker i Det Musiske Hus. Søndag den 3. december er der ”Jul i den gamle købmandsbutik” på Sæbygaard Slot. Her er alle billetter udsolgt.

I 2024

Søndag den 7. januar giver Operettekompagniet med bl.a. Thomas Koppel og Jonathan Koppel i Det Musiske Hus et brag af en nytårskoncert.

Blandt udbuddene i 2024 er også René Dahl Andersen med ”Hærdet 1”, skuespiller Ellen Hillingsø med ”Stram op og nap en morfar”, ”Gøngehøvdingen på syngende grund”, familieforestillingen ”Skatteøen”, musical’en ”Se Venedig og dø” – en hyldest til toppen af poppen i 1970’erne.

Den 9. marts er der ”Ikke noget pis” i en skarp komedie med lup på manden. Det er forestilling fra Det Kgl. Teater med bl.a. Lars Mikkelsen og Rasmus Botoft.

Der kommer danseteater den 13. marts og ”Vilde kaniner” den 6. april på Scandic the Reef med Jesper Asholt og Jacob Morild. Samme sted tager Johnny ”Kandis” Hansen den 10. april publikum med på en stjernestund med sange og anekdoter.

Sigurd Barret fortæller den 13. april om naturvidenskab for hele familien, og den 18. april kommer sanger og musiker Anders Blichfeldt solo til Det Musiske Hus med sin ”Tik Tak Tur 24”.

Skuespiller Troels Malling er med, når ”Jytte fra Marketing” præsenteres den 4. maj som en poetisk og muikalsk komedie om det uperfekte menneske. Den 7. maj fortæller den tilfangetagne Daniel Rye om sin kamp for et liv efter tilfangetagelsen, og sidste punkt på plakaten i øjeblikket er besøg den 14. august med Badehotellets Weyse alias Jens Jacob Tychsen.

Billetter til de nævnte arrangementer og endnu flere er i fuld gang via Frederikshavn Teaterkreds’ hjemmeside, hvor der også kan læses meget mere om programmet.

Formanden for teaterkredsen er Lilly Pedersen, Frederikshavn, og næstformand er Erik Salling, Sæby.

Tekst: Per Rye

 

En kommentar til “Mange spændende tilbud på teatret i den kommende tid” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Mange spændende tilbud på teatret i den kommende tid”

  • I slutningen af artiklen er anvendt udtrykket “teaterkreds”. For at undgå evt. forvirring blandt læserne er det officielle navn Frederikshavn Teaterforening, som det også fremgår af overskriften og artiklen i øvrigt.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mange spændende tilbud på teatret i den kommende tid' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2024 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger