18 punkter på Byrådets dagsorden for næste møde

18 punkter på Byrådets dagsorden for næste møde

25. november 2023 - kl. 6:15 - af

Der er 18 punkter – heraf 15 åbne og 3 lukkede punkter – på Byrådets kommende møde den 29. november.

Efter godkendelse af dagsordenen startes der med godkendelse af nye medlemmer af bestyrelsen for Frederikshavn Havn. Bestyrelsen for den kommunale selvstyrehavn har 7 medlemmer, som udpeges af Byrådet. Nye eksterne medlemmer er Karsten Dybvad, Pia Ankerstjerne, Poul Knudsgård og Thomas Lindskouw.

Derefter skal politikerne drøfte af tage beslutning om fremtidig struktur på genbrugspladser jf. affaldsplan, og man skal tage stilling til godkendelse af de private vandværkers vandtakster for 2024.

Byrådet skal også tage stilling til en forlængelse af en kommunegaranti, som vedrører transmissionsledning mellem varmeværkerne i Østervrå, Thorshøj og Hørby.

Dernæst lægges der op til ændring i praksis af lån til ejendomsbidrag fra 1. januar 2024, og der skal vedtages takst for skadedyrsbekæmpelse. Det ser ud til, at man vil lægges sig fast på 48 øre pr. m2. Der skal også fastlægges en takst på jordforureningsgebyr. Taksten fastsættes til 5,06 kr. pr. ejendom.

Der skal tillige tages endelig stilling til takster for vuggestuer m.v. i det kommende år. Dette har tidligere været omtalt her i avisen.

Der har været afholdt et koncernudbud for systemerne økonomi-, løn- og vagtplan. Udbuddet er afsluttet, og der er indgået 2 delaftaler med KMD om levering af de ovennævnte systemer. Her skal Byrådet kigge nærmere på engangsudgifter i den forbindelse, og så skal der ses nærmere på forslag til Regional Udviklingsstrategi for årene 2024-2027 samt en sundhedsaftale for Nordjylland for det samme åremål.

Nordjyllands Beredskab I/S kommer i 2022 ud med et overskud på 1,0 mio. kr. mod et overskud i 2021 på 2,5 mio. kr. Dette forelægges nu Byrådet.

Og så er der et åbent punkt med mulighed for, at byrådsmedlemmerne kan stille spørgsmål.

Der sluttes med 3 lukkede punkter om salg af erhvervsjord, udvidelse af lånerammen til Frederikshavn Havn samt udbud af revisionsopgaven for 2024 – 2027.

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '18 punkter på Byrådets dagsorden for næste møde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger