Julehjælp til 75 trængende familier

Julehjælp til 75 trængende familier

30. november 2023 - kl. 9:57 - af

Odd Fellow loge nr. 64 Julius Meyer, Frederikshavn, øger antallet af julepakker til trængende familier i Frederikshavn kommune, samt Sindal så flere familier forhåbentlig får en glædelig jul.

Odd Fellow Loge nr. 64 Julius Meyer, uddeler i Frederikshavn kommune og i Sindal julehjælp til 75 trængende familier. Det bliver 5. år i træk, at loge nr. 64 Julius Meyer uddeler julehjælp. Hjælpen består af en kurv med julemad, kolonialvarer og julegodter til en værdi af mindst 800 kr. I forbindelse med uddelingen afholdes der også lidt julehygge for modtagerne. Julehyggen er doneret af Føtex, Frederikshavn.

Behovet for hjælp er ikke blevet mindre med årene. For mange børnefamilier er julen en tid med økonomiske og sociale afsavn. Sådan er det desværre også i år. Den økonomiske kriser har ikke gjort behovet mindre. Mange familier er blevet ekstra hårdt ramt i de seneste år. Derfor uddeler vi en julekurv indkøbt hos Føtex, Frederikshavn, som forhåbentligt kan være med til at skabe håb, glæde og julestemning i de trængte familier, udtaler de ansvarlige for julehjælpen.

Uddeling af julehjælpen er mulig, da afdøde Logebroder Aage Sørensen oprettede en fond, som har til formål, at yde humanitær hjælp i logens virkeområde. Igen i år er udvælgelsen sket i samarbejde med Frederikshavn kommune.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julehjælp til 75 trængende familier' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger