Venstre er på banen med mulig borgmesterkandidat i Frederikshavn

Lone Haugaard.

Venstre er på banen med mulig borgmesterkandidat i Frederikshavn

5. april 2024 - kl. 9:53 - af

Et af Venstres medlemmer i Frederikshavn Byråd står nu frem som borgmesterkandidat forud for næste kommunalvalg, der finder sted i efteråret 2025.
Det er Lone Haugaard, der i forbindelse med generalforsamlingen i Venstres kommuneforening har anmeldt sit kandidatur.

Lone Haugaard har opbakning som spidskandidat fra en enig byrådsgruppe ligesom bestyrelsen i Venstres kommuneforening er glad for, at Lone stiller sig til rådighed som spidskandidat.

Det er Venstres samlede kreds af medlemmer i kommunen, der har det sidste ord, når der skal udpeges en borgmesterkandidat. Det foregår ved et opstillingsmøde, som medlemmerne inden længe vil blive indkaldt til. I den mellemliggende periode står det Venstres medlemmer frit for at foreslå andre kandidater. Det oplyser den nyligt genvalgte formand for Venstres kommuneforening i Frederikshavn, Louise Jæger.

Lone Haugaard blev valgt til byrådet i 2021. Hun repræsenterer Venstre i Børne- og Ungdomsudvalget samt i Kultur- og Fritidsudvalget. Desuden har hun en af de tre politiske pladser i Distriktsrådet, som er et forum for de 29 landsbyer i kommunen.

Foruden den politiske erfaring kommer Lone Haugaard med en solid ballast som tidligere advokat og medindehaver af en større advokatvirksomhed i Aalborg. Hun har desuden en MBA-grad (Master of Business Administration) og driver sammen med sin mand en af Nordjyllands største ejendomsvirksomheder. Endelig er hun mangeårig formand for menighedsrådet i Østervrå.

Lone Haugaard stammer fra Bogense på Fyn. Hun har læst jura i Aarhus og arbejdet som advokat i København og Aalborg. I 2014 vendte familien hjem til den slægtsgård, Gjersholt ved Østervrå, hvor hendes mand, Rasmus Haugaard, er opvokset. Her bor de med deres tre børn på 10, 14 og 15 år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre er på banen med mulig borgmesterkandidat i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger