Hvad blev der af det gode gamle Venstre

John Lamp Henriksen, Formand Tomo Kijanovic og Næstformand Thomas Rugholm

Hvad blev der af det gode gamle Venstre

6. april 2024 - kl. 11:50 - af

I landspolitik har Venstre kastet sig i armene på Socialdemokratiet. Venstre siger at de er forpligtiget til at søge den størst mulige indflydelse.
I Frederikshavn Kommune er det det så lige modsat. På valgnatten tilbage i 2021 nikkede Venstre ja til at være med i en bred konstituering med Birgit S. Hansen som borgmester. Mindre en 12 timer senere sprang Venstre fra. Vi forsøgte flere gange at få Venstre med, vi var såmænd klar til at se på fordelingen af udvalgsposter igen, for at få partiet med. Det var vigtigt for os.

Det lykkes ikke – Venstre ville ikke være med til at tage ansvar og indflydelse.

Siden har vi i større og større grad ikke kunne kende det gode gamle Venstre.
Gennem valgperioden har Venstre udviklet sig til et protestparti, som ikke tager det ansvar som vi ved Venstre bør og kan. Senest med havnen opfatter vi at Venstre kigger mere bagud end fremad. De har fokus på bestyrelsen, men glemmer at de selv var en del af bestyrelsen før 2022, hvor både kontrakter og havneudvidelser blev besluttet. Fortiden kan vi ikke gøre noget ved, men det kan vi med fremtiden, så lad os nu alle tage ansvar og sammen få den bedste løsning for vores havn.

Ordentligheden og respekten for det enkelte menneske, som engang var Venstres varemærke, er faldet til jorden. Her har Venstre netop sat spørgsmålstegn ved om en folkevalgt politibetjent er god nok til at side i en bestyrelse. Kære Venstre, det klær’ jer ikke.

Venstre tidligere formand, sagde om partiets fremtid ”Vi skal ikke hjem, vi skal videre” og smækkede så hårdt med døren, at det lød som et endegyldigt farvel til den blå blok.
Vi håber ikke, at Venstre i Frederikshavn Kommune siger endegyldigt farvel til det brede samarbejde for hele vores kommune og at partiet vil bidrage til en samlet stærk blå blok.

Venstre havde engang et slogan: Venstre ved du, hvor du har. Det gør vi desværre ikke længere. Så lad os slå helt fast: Vi savner gode gamle Venstre.

Med venlig hilsen
På bestyrelsens vegne

Tomo Kijanovic Thomas Rugholm Formand Næstformand

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvad blev der af det gode gamle Venstre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger