Fremtidens færgefart: Randolf skubber grænserne ….

Fremtidens færgefart: Randolf skubber grænserne ….

11. april 2024 - kl. 8:45 - af

….. med nyt forskningsprojekt om kulturelle samarbejder.

Nordjysk kulturildsjæl, Randolf Carlos Aabye, fra Skagen bringer ny inspiration fra norsk og dansk kulturarv ind i færgefartens verden med sit seneste forskningsprojekt. Aabye, der har en baggrund som blandt andet deckcadet på DFDS, Oslofærgen, Molslinien, Anholtfærgen og Christian Radich, retter nu sit fokus mod færgefarten og udforsker potentialet for kulturelle samarbejder ombord på færgerne.

Projektet bryder med traditionelle grænser og et status quo og åbner nye muligheder for samarbejde og innovation. Gennem Aabyes eklektiske karriere i film- og edutainment-branchen samt hans fascination af de smukke naturskønne destinationer, som færgerne sejler til, er der skabt en unik forståelse for, hvordan kunst og kultur kan integreres som en essentiel del af færgetransporten.

I sin bachelorafhandling, med den provokerende titel “Oplevelsessektoren Går om Bord på Færgesektoren”, udforsker Aabye nøglefaktorer for etablering af langsigtede partnerskaber mellem færgeindustrien og oplevelsessektoren. Hans projekt konkluderer med tre løsninger, der adresserer centrale faktorer for etablering af langsigtet partnerskab mellem færgeindustrien og oplevelsessektoren, såsom åben dialog, respektfuldt samarbejde og udnyttelse af eksisterende netværk.

Aabyes ambition er klar: at berige færgebranchen med kulturelle oplevelser og integrere kunst og kultur som en essentiel del af færgetransporten. Han står nu klar til at forsvare sin bachelor den 16. april kl. 10.30 på SIMAC, Svendborg, og dimitterer fredag den 19. april kl. 10.00 sammen med 23 andre skibsførerstuderende.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fremtidens færgefart: Randolf skubber grænserne ….' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2024 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger