500 år og 500 deltagere i 24timervedhavet

500 år og 500 deltagere i 24timervedhavet

15. april 2024 - kl. 15:05 - af

Sæby har 500-års fødselsdag som købstad, og som et lokalt løb med lokalsamfundet for øje, vil arrangørerne bag 24timervedhavet gerne være med til at fejre byens historie og fødselsdag til løbeeventen 24timervedhavet den 1. – 2. juni 2024.

Arrangørerne satser derfor på at samle 500 eller flere løbere, for at markere de 500 år der er gået, siden byen opnåede købstadsstatus – og dermed sætte rekorden for flest deltagere til løbeeventen siden løbets begyndelse i 2014.

”Vi ønsker at fejre og skabe synlighed om vores by på bedst mulig vis, og det har været vores mål siden vi startede op”, fortæller medarrangør Rasmus Østergaard. ”…Og da vores løb er et familievenligt arrangement, der appellerer både til familier, arbejdspladser, skoler og individualister, og som styrker samhørigheden og sundheden – og skaber sammenhold og fællesskab. Så vil vi gerne slå deltagerrekorden på 500 deltagere i 2024, når byen nu netop har 500-års jubilæum”’.

Alle deltagerne til løbet bakker op om flere af byens foreninger, idet overskuddet for løbet går til de aktivt hjælpende foreninger. Og med priser fra 100,- er det muligt for de fleste at være med.

Som et jubilæumstiltag, har arrangørerne besluttet at der skal være ungdomsrabat, så alle under 15 år får 50% rabat på deres billet. Desuden håber man at virksomheder bruger løbet til f.eks. teambuilding eller til at fremme fysisk aktivitet, kombineret med en hyggelig tid sammen.

Distancer, deltagere… og et spa-ophold?
Der er flere forskellige muligheder for at deltage i løbet. Man kan gå eller løbe ruten på de ca. 2 km. i henholdsvis 3, 6, 12 eller 24 timer (som en del af et stafethold eller alene) eller man kan løbe halv- og helmaratons.

Uanset distance, alder og formål, så er 24timervedhavet et hyggeligt løb for alle, en god omgang motion, fællesskab og sammenhold for langt de fleste – og et forsøg på at sætte personlig eller Danmarks-rekord for de få. Samlet gælder imidlertid at alle er velkomne til et brag af en motionsfest på året for Sæbys 500-års jubilæum – og gående folk kan deltage på alle distancerne.

Og så er det muligt at 24timervedhavet bliver det største og bedste i Sæbys 500 års købstadshistorie. Med 234 tilmeldte er rekorden på 500+ deltagere indenfor rækkevidde, hvorfor arrangørerne arbejder hårdt på at få den sidste halvdel med om bord. Især er man begejstrede for alle tilmeldinger på stafetholdene, hvor man kan se en masse nye deltagere.

Som en ekstra jubilæumsbonus, sættes et spaophold på Hotel Viking på højkant i en konkurrence, man kan vinde, hvis man tilmelder sig 24timervedhavet. Det kan du se mere om på løbets facebookside, hvor du også kan følge med i nyheder og info om eventuelle ændringer.

Alle kan tilmelde sig via linket på www.24timervedhavet.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '500 år og 500 deltagere i 24timervedhavet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger