Frivilligcenter Frederikshavn med en fuldtallig bestyrelse

Frivilligcenter Frederikshavn med en fuldtallig bestyrelse

20. april 2024 - kl. 5:40 - af

Henrik Carlsen, FUF, og Fie Mølholt, Kræftens Bekæmpelse, forbliver henholdsvis formand og næstformand i Frivilligcenter Frederikshavns bestyrelse. Mette Holt fra foreningen Cool Kidz er nyvalgt bestyrelsesmedlem.

– 2023 har været et særdeles aktivt år i Frivilligcenter Frederikshavn, hvor flere nye tiltag blev sat i søen, og såvel centrets synlighed og antallet af medlemsforeninger er vokset, takket være en kæmpestor indsats fra den daglige leder, centrets ansatte og en aktiv bestyrelse. At komme ind på det hele, vil være en uoverskuelig opgave, sagde centrets formand Henrik Carlsen bl.a. i bestyrelsens beretning på den ordinære generalforsamling, onsdag den 17. april 2024 i Frivilligcenter Frederikshavn

Frivilligcenter Frederikshavn har til formål at understøtte det lokale frivillige sociale arbejde i Frederikshavn Kommune og tilbyder blandt andet kurser, netværk, rådgivning og støtte til opstart af foreninger samt lokaleudlån.

Generalforsamlingen blev ledt af Inge Bøgh, formand for TrigonFonden, og der blev på aftenen taget ordentligt afsked med afgående bestyrelsesmedlem Inger Ejstrud, Røde Kors Sæby. Inger har været aktivt bestyrelsesmedlem i Frivilligcenter Frederikshavn siden etableringen af centret i 2016 men har nu valgt at drosle ned på sine aktiviteter.

– Du skal have mange tak for dit store og vigtige arbejde i frivilligcenterets bestyrelse, Inger. Her har du som en af de længst siddende i bestyrelsen på bedste vis repræsenteret Frederikshavn Kommunes sydlige medlemmer, sagde formand Henrik Carlsen blandt andet i sin takketale.

Da det er vigtigt for Frivilligcenter Frederikshavn, at bestyrelsen er så bredt repræsenteret som muligt i kommunen, var det med stor glæde, at Mette Holt, Cool Kidz, der er bosat i Sæby, stillede sig til rådighed som arvtager for Inger Ejstrud.

Bestyrelsen i Frivilligcenter Frederikshavn består af syv medlemmer, hvoraf en, centerchef Henrik Hugo Pedersen, Center for Social- og Sundhedsområdet, er udpeget af Frederikshavn Kommune. De resterende medlemmer af Frivilligcenter Frederikshavns bestyrelse er:  Henrik Carlsen, FUF (Frederikshavn Ungdoms Fællesråd), John Hansen, FFI Fodbold/Amnesty International, Fie Mølholt, Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling, Steen Jørgensen, Diabetesforeningen, Kirsten Schou, Ældresagen Skagen samt Mette Holt, Cool Kidz. Lillian Andreasen, Natteravnene, samt Anja Adjoh, Frelsens Hærs Børneklubber blev valgt som suppleanter.

Læs bestyrelsens beretning i sin helhed her.

Læs meget mere om Frivilligcenter Frederikshavns arbejde på www.frivilligcenterfrederikshavn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frivilligcenter Frederikshavn med en fuldtallig bestyrelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger