Kongehuset melder afbud til Købstadsjubilæum

Kongehuset melder afbud til Købstadsjubilæum

14. maj 2024 - kl. 10:47 - af

Styregruppen bag Sæbys 500 års Købstadsjubilæum er til morgen blevet kontaktet af Kongehuset, som meddeler at de ikke deltager ved jubilæumsfejringen den 10. august.
Frederikshavn Kommune har over en længere periode rykket Kongehuset for svar om, hvorvidt de deltager – dog uden svar. Lige indtil i dag.

2024 markerer 500året for Sæby som købstad og allerede nu er aktivitetsprogrammet for sommeren fyldt med arrangementer og aktiviteter.
Den 10. august kulminerer fejringen, når en vaskeægte byfest løber af stablen og det er denne dag, Kongehuset skulle have gæstet byen.

”Vi har holdt vejret og håbet på royalt besøg i Sæby, men sådan gik det desværre ikke. Vi har fuld forståelse for, at den kongelige familie har et stramt program og ikke har mulighed for at lægge vej forbi Sæby. Det betyder dog ikke, at Sæbys 500-års købstadsjubilæum ikke bliver fejret med manér. Det bliver en folkefest uden lige,” siger borgmester Birgit S. Hansen.

Møde i Styregruppen i næste uge
Styregruppen for Købstadsjubilæet er nu gået ind i arbejdet med at finde en løsning, som kan sætte Sæby på Danmarkskortet og giver byen en mindeværdig fejring.
I næste uge holder Styregruppen atter møde, hvor de drøfter muligheder og løsninger og vi vil løbende holde vores læsere opdateret.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kongehuset melder afbud til Købstadsjubilæum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger