Masser af spændende blandede bolcher fra Frederikshavn Teaterforening

Masser af spændende blandede bolcher fra Frederikshavn Teaterforening

23. maj 2024 - kl. 9:23 - af

Sæby har 500-års købstadsjubilæum i begyndelsen af august i år.

Som det jo nok er blevet klart for læserne, har Kongehuset desværre meldt afbud på invitationen om at deltage i festlighederne. Men der er håb forude, for ”THE KING IS BACK IN TOWN”.

Frederikshavn Teaterforening har nemlig på sit repertoire en hyldest til kongen – nemlig ”the king og rock and roll”, nemlig selveste Elvis Presley, der i 2025 ville være fyldt 90 år.

Den 7. marts næste år kommer skuespiller og sanger Jesper Lundsgaard og et 4-mands orkester The Works til Det Musiske Hus i Frederikshavn med en hyldest til Elvis. Historien er en legende, fortalt og sunget af Jesper Lundsgaard.

Forestillingen tager udgangspunkt i Elvis, musikalske karriere med start fra den første indspilning og frem til den sidste. Der er tale om en forestilling om en mand med et usædvanligt talent og en stemme, der gjorde en forskel for generationer. Elvis Presley nåede desuden af indspille 32 film. Forestillingen bringer minder, nostalgi og musikalsk glæde ud til publikum.

Link til yderligere omtale og bestilling af billetter: www.frederikshavnteaterforening.dk. Forestillingen præsenteres i et samarbejde mellem Frederikshavn Teaterkreds og Uggerhøj.

Badehotellet tjekker ind

Et par nye punkter, som er kommet til, er den 28. august, hvor ”Morten fra Badehotellet” tjekker ind i Sydbyens Aktivitetshus i Frederikshavn.

Her vil ”Morten fra Badehotellet” – alias Morten Hemmingsen – komme bag om TV2’s populære serie og levere et underholdende og musikalsk foredrag. Der er anekdoter og musikalske indslag fra Morten Hemmingsens karriere. Kaffe og lækre medaljer indgår i program og pris.

Den 2. oktober er det lykkedes at få den TV-aktuelle Peter Ingemann på programmet. Han optræder på Frederikshavn Gymnasium og fortæller om TV-rejseprogrammet ”STØRST” – om nogle af de mest fascinerende ting i verden.

Men allerede den 26. maj kl. 14 er næste programpunkt. Her kommer Duoen Jeanet og Rune Møller Nielsen på Hotel Åhøj i Sæby, hvor de vil synge et bredt udsnit af kendte sange fra danske film, operetter mv.

I øvrigt kan man på teaterforeningens hjemmeside se alle de mange spændende forestillinger, som udbydes i løbet af sæsonen, og billetsalget er åbnet.

Tekst: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af spændende blandede bolcher fra Frederikshavn Teaterforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger