Kunstskøjtning fungerer bare bedst med is under fødderne

Kunstskøjtning fungerer bare bedst med is under fødderne

3. juni 2024 - kl. 11:52 - af

Blandet med den almindelig off-ice træning som foregår fem ud af syv dage om ugen, har flere af medlemmerne fra Skøjte & Sports forening Nord igen i år takket ja til tilbuddet om træning, efter at is i Iscenter Nord er blevet taget af.

SOS Nord har igen i år været så heldige at de kunne få lov til at købe is i Gigantium i Aalborg. Børn, unge og voksne fik alle tilbudet at følge med. Selvom det er en dyr postering, så er det ifølge bestyrelsen alle pengene værd.
Med en timepris på 900 kr. har det været vigtigt, at få nogle reele brugbare timer. Træningerne i Aalborg blev for nogle brugt til at “repetere” allerede indlærte trin og spring, mens der for andre blev lært nye trin og landet nye spring.
Savnet til isen er stort, specielt fordi isen på hjemmebanen bliver taget af allerede i slutningen af marts.

De sidste to måneder af is sæsonen blev for medlemmernes vedkomne brugt til at træne og øve op til sæsonens sidste konkurrencer og ikke mindst foreningens 10 års Jubilæumsshow. Jubilæumsshowet blev en kæmpe succes. Man kunne virkelig se på både de forskellige shows, kostumer og kulisser at der var lagt tid og kræfter i showet. Vi var så heldige at vi fik en professionel kameramand ud og filmede hele showet. Inspirationen til showet var hentet i Sverige. I Sverige har de tradition for at lave kæmpemæssige shows, med kæmpe succes. I Sverige er der næsten også is på i hallerne hele året rundt, så inden SOS Nord fik mulighed for at træne i Aalborg, var flere medlemmer og cheftræneren en weekendtur i Gøteborg. Her fik de fredag aften efter ankomst isen for dem selv. På turen var foruden cheftræneren også Louise Feldtmose, som fik kaldenavnet mad-mor hele weekenden. Hun kunne nærmest trylle et helt festmåltid frem, ud af næsten ingenting. Når der ikke var træning på isen eller mad på bordet, blev der hygget på kryds og tværs. Selvom isen er slut og kalenderne officielt siger sommer er der ikke tid til at pakke skøjterne for langt væk. Snart begynder de forskellige sommercamps rundt om i verden, og allerede i uge 28 har SOS Nord sin første camp på hjemmebane.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunstskøjtning fungerer bare bedst med is under fødderne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger