Erhvervsdirektør til toppen af Danmark

Rene Porsborg – ny erhvervskundechef.

Erhvervsdirektør til toppen af Danmark

4. juni 2024 - kl. 15:24 - af

Sparekassen Danmark opruster nu på erhvervsområdet i sin Region Østvendsyssel. Her er Rune Dam Dyhr netop tiltrådt som erhvervsdirektør med ansvar for erhvervsafdelinger i Skagen, Frederikshavn, Sæby og Dronninglund.

Om sit nye job siger Rune Dam Dyhr:

”Jeg er stolt over at have fået stillingen som erhvervsdirektør i Sparekassen Danmark. Jeg har de sidste par år lagt mærke til den flotte rejse, som sparekassen har været på, ikke mindst på erhvervsområdet.”

”Der er stadigvæk store muligheder for at udbrede kendskabet til Sparekassen Danmark på østkysten, hvilket jeg nu er sat i spidsen for. Det er en opgave som jeg går til med stor ydmyghed, men hvor vores fælles mål er at gøre en forskel for vores kunder og lokalområdet” siger Rune Dam Dyhr.

Desuden har Sparekassen Danmark ansat erhvervskundechef Rene Porsborg, som ligeledes netop er tiltrådt.

Den nye erhvervskundechef, Rene Porsborg, siger:

”Jeg har glædet mig til at starte i Sparekassen Danmark. Mens flere pengeinstitutter vælger at centralisere deres afdelinger og ikke mindst beslutninger, glæder jeg mig til at blive en del af et pengeinstitut, hvor de fleste beslutninger tages decentralt.”

Glæder sig til samarbejdet
I forbindelse med, at Rune Dam Dyhr indtræder i rollen som erhvervsdirektør, vil regionsdirektør Anders Mortensen varetage rollen som ansvarlig for regionens private kunder, men også være i tæt samspil med Rune Dam Dyhr.

”Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Rune, og jeg er stolt over, at vi i Sparekassen Danmark kan tiltrække en så stor erhvervskapacitet som Rune. Vi kommer til at få et tæt samspil med at udvikle hele regionen til glæde for både erhvervs- og privatkunder, og jeg er sikker på, at ansættelsen vil smitte positivt af på hele vores region.”

Sparekassen Danmarks Region Østvendsyssel har afdelinger i Sæby, Skagen, Frederikshavn, Dronninglund, Hjallerup, Ulsted, Hals og Vester Hassing, samt et kompetencecenter med professionelle specialister inden for bolig, pension og investering. Den lokale tilstedeværelse gør, at sparekassens medarbejdere kender de lokale kunder.

Danmarks største garantsparekasse
Sparekassen Danmark er Danmarks største garantsparekasse med 345.000 kunder og flere end 1.500 medarbejdere. Lige under halvdelen af garantkapitalen er ejet af lokale fonde, som støtter almennyttige og velgørende initiativer i de lokalområder, hvor sparekassen har sine afdelinger. I 2024 har fondene fået tilført tilsammen 113 millioner kroner, som de kan dele ud af til lokale formål.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Erhvervsdirektør til toppen af Danmark' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger