Rekordmange deltog ved årets 24TIMERVEDHAVET

Rekordmange deltog ved årets 24TIMERVEDHAVET

4. juni 2024 - kl. 9:53 - af

Vi gør status for et total gennemført 24TIMERVEDHAVET 2024, hvor en ny danmarksmester slog den 10 år gamle rekord i 24 timers løb. Den nye stjerne er Emil Krog Ingerslev, som ikke blot susede gelinde igennem ruten 134 gange, han gjorde det også med smil og opmuntrende hep til dem, han løb forbi. En sportsmand af kaliber.

Men der var ikke kun én stjerne til dette års løb, der var hele 609, som havde tilmeldt sig løbet, som dermed slår rekord som året for flest antal deltagere!

Der var en sydende stemning af adrenalin, spænding, sjov og ballade på pladsen, og aldrig har Paradisjorden levet så fuldendt op til sit navn. Det var en atmosfære, som bedst kan sammenlignes med en festivalstemning med telte og pavilloner side om side, hvor stafet- og singleløbere hyggede sig, ladede op og snakkede med nabolejren, og der herskede en holdånd, hvor der blev hujet og heppet på hinanden på ruten, i målområdet og i skiftezonen. I år var der mange stafethold med og ”nybegyndere”, som ikke er vant til at løbe, og som ikke har deltaget i løbefesten før, og det gik godt, kan vi afsløre! 24TIMERVEDHAVET er nemlig et løb for alle, om man ønsker at tilbagelægge ruten i spurt, gående eller med babyjogger, så er der plads til det, så måske giver det anledning til, at der er endnu flere, der melder sig til version 2025!

I år var der fuld plade på solskin lørdag, aftenen og natten var også lun og søndag bød på endnu mere sol fra en skyfri himmel, så der var lagt op til solbrilleøjne og shorts-lår. Heldigvis kunne deltagerne blive kølet ned ved vandposten ved Adda Ravnkildes sti, hvor en vandslange pøsede svalende vand ud på de svedige og ophedede deltagere.

Trompetisten gjorde oplevelsen rørende smuk, da han spillede til den orange nedadgående sol, mens løberne fortsatte ude på strandpromenaden til lyden af Amazing Grace og bølgernes taktfaste brusen.

Årets medalje er designet af Mette Hyttel, hvor hun har indkapslet symboler ude fra ruten i medaljen; dæksel med Fruen fra Havet, Kirkegårdslågen, Haulundsvej, sol og måne, for at illustrere et løbedøgn på Paradisjorden. Medaljen er desuden fremstillet af genbrugsplast af lokale leverandører og med donation fra Spar Nord Fonden.

En ny samarbejdspartner og sponsor, Kasper Boelsmann Kristensen fra Intersport udtaler, at 24 Timer ved Havet er en folkefest på samme højde som Royal Run, hvor både tilskuere og løbere deler en utrolig glæde og en gejst – faktisk som vi kender det fra festivaler.

Holdet bag 24TIMERVEDHAVET er også begejstrede for den opbakning og tilslutning, der har været til løbet, for vi gør det her for Sæby, men vi kunne ikke gøre det uden de skønne foreninger, som stiller op og tager en tjans i depotet, som teltopstillere og i cheer zonerne på ruten. Den energi, der bliver lagt for dagen, er uvurderlig, og i en tid, hvor mange andre løb kæmper for deltagere, så er det fantastisk, at 24TIMERVEDHAVET har formået at vækste med 78% fra sidste år.

Med flotte tilbagemeldinger fra deltagere, samarbejdspartnere, sponsorer og tilskuer, så rider vi med på den kampseje energi og lægger os i selen for 2025!

Et rungende tak skal lyde herfra 24TIMERVEDHAVET!

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rekordmange deltog ved årets 24TIMERVEDHAVET' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger