Stjernestund med Sonja Oppenhagen

Stjernestund med Sonja Oppenhagen

30. juni 2024 - kl. 6:33 - af

Lørdag den 1. marts 2025 kl. 15 er der mulighed for som publikum at få en helt særlig stjernestund med skuespiller Sonja Oppenhagen, når den kendte stjerne gæster Frederikshavn Bibliotek og Frederikshavn Teaterforening.

Sonja Oppenhagen præsenterer ”Mit liv, min linedans – en personlig fortælling”, som også er titlen på en helt ny bog, som det vil være muligt at købe ved samme lejlighed og endda få en personlig hilsen indskrevet i.

Der kan allerede nu købes billet til stjernestunden – først i udbud til støttemedlemmer af teaterforeningen og dernæst i almindeligt salg: https://arenanord.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/126136

Sonja Gladys Oppenhagen Behrend, som er skuespillerens fulde navn, er født i Valby ved København i december 1948. Hun blev siden uddannet fra Odense Teater, og hun var desuden balletdanserinde.

Fra TV huskes hun uden tvivl bedst som Vicki Arnesen fra serien ”Matador”, men hun har også spillet med i filmene ”Min søsters børn” og ”Krummerne” samt optrådt på mange af de kendte scener og i revyer rundt i landet.

 

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stjernestund med Sonja Oppenhagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger