Fedt at være studerende i Frederikshavn

Valdemar Stokbro

Fedt at være studerende i Frederikshavn

30. maj 2021 - kl. 7:29 - af

Valdemar Stokbro læser til maskinmester på Martec og er glad for både studiemiljøet og de muligheder, byen giver for et godt ungdomsliv.

I debatten oven på regeringens udspil om at flytte uddannelser ud fra de store byer til bl.a. Frederikshavn, der står til at få en maritim ingeniøruddannelse, har det lydt fra både universitetsfolk og studenterorganisationer, at det vil koste på kvaliteten af uddannelserne og berøve de unge et ordentligt studiemiljø.

Intet kan være mere forkert ifølge den kommende maskinmester Valdemar Stokbro. Han er opvokset i Frederikshavn og glad for, at han har kunnet tage sin ønskeuddannelse i hjembyen, hvor han også regner med at få job bagefter.

At uddannelsens kvalitet er helt i top, understreges af det faktum, at Martec har 0 pct. dimittend-ledighed for sine maskinmestre.

Studiemiljøet er bestemt også i orden.

”Det fede ved Martec er, at skolen er god til at involvere erhvervslivet i undervisningen med både studiebesøg og projekter. Så kan man for alvor se meningen med regnestykkerne. Og det er godt, at vi læser i overskuelige hold, hvor vi får nogle tætte relationer og kan have en masse sociale aktiviteter. Foruden den populære fredagsbar har vi fodboldhold og floorballhold eller vi tager en tur på palmestranden. Det kan godt være, at Frederikshavn er en lille by, men der er godt gang i den, ikke mindst på musikfronten. Jeg synes, byen har det, der skal til, for at man kan have et godt liv som ung,” siger Valdemar Stokbro.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fedt at være studerende i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger