Sæby HK fortsætter som før

Sæby HK fortsætter som før

1. marts 2022 - kl. 17:26 - af

Det er med beklagelse, at vi har set, at Vendsyssel HK har indgivet konkursbegæring og opløst holdet i 1. Division damer.

Da Vendsyssel HK ligger i Frederikshavn Kommune, kan der nemt opstå misforståelser. Det er derfor vigtigt for os at fastslå, at Vendsyssel HK’s konkurs intet har med SÆBY HK at gøre.

Sæby HK er, som hidtil en veldrevet amatørklub med damehold placeret i toppen af 2. Division, 3. Division og Jyllandsserien. De bedste herrer er placeret i Jyllandsserien. Derudover har klubben ungdomshold i alle årgange.

De spillere, som har spillet i Vendsyssel HK, er meget velkommen til nu at spille på Sæby HK’s 2. division damehold. Sæby HK ønsker at forstærke divisionsholdene og ambitionen er at vende retur til 1. division.

Sæby HK har pr. 01.05.2022 ansat ny cheftræner

Thomas Eisenhardt kommer til Sæby HK fra Strandby/Elling Håndbold, hvor han har været en del af trænertrioen på U19 pige Liga og med Thomas, som cheftræner, så håber vi at fortsætte og intensivere samarbejdet med Strandby/Elling.

Vi har allerede haft evalueringsmøde vedr. det nuværende samarbejde og begge parter er tilfredse med samarbejdet, og vi håber på at udbygge dette til den kommende sæson. Forhåbentligt kan vi sammen gøre det endnu bedre, i den kommende sæson, så især SEIF´s mange talenter kan træne og spille med Sæby HK´s divisionshold, selvfølgelig med det håb, at vi på sigt kan tilbyde et 1. divisionshold i Sæby HK.

Vi er utrolig glade for at få Thomas ombord, som Cheftræner i Sæby HK og vi har store forventninger til, at Thomas kan udvikle vores divisionshold yderligere således, at vi kan komme tilbage i 1. division.

Cheftræner i Sæby HK, Thomas Eisenhardt udtaler: ”Jeg glæder mig til at fortsætte den gode udvikling med Sæby HK’s divisionsdamer og det er mit håb at kunne tiltrække yderligere spillere til Sæby HK med tiden. Min målsætning er at bringe Sæby i toppen af 2. division og måske tilbage i 1. division allerede i sæson 2023/2024 ”.

Med udskiftningen på Cheftræner-pladsen intensiveres samarbejdet samtidig mellem Sæby HK og SEIF. De to stærke Nordjyske klubber har samarbejdet om talentudvikling i nogen tid.

Bruno Bülow udtaler, at SEIF og Sæby HK begge sætter pris på det nuværende samarbejde, der er mellem SEIF og Sæby HK. Herunder ser de frem til at forstærke samarbejdet og talentudviklingen.

Vi sætter stor pris på alle nuværende sponsorer og vi vil indenfor kort tid række ud til både nuværende og potentielle sponsorer med henblik på tegning af sponsorater for sæson 22/23.

Sæby HK 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK fortsætter som før' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger