Gratis køretime skal gøre nordjyske bilister mere sikre

Gratis køretime skal gøre nordjyske bilister mere sikre

3. september 2020 - kl. 12:14 - af

GF Forsikrings fond og GF Nord går et ekstra skridt for trafiksikkerheden og tilbyder nu i samarbejde med en kørelærer gratis køretimer til bilister, der gerne vil opfriske kørefærdigheder.

– Hos GF har vi flere års erfaring med at holde køretekniske kurser gennem vores fond, GF Fonden. Vi ved fra dette arbejde, at alle – selv rutinerede bilister – har glæde af at få genopfrisket viden om fx færdselsregler og at træne særlige svære situationer i trafikken, fortæller Tina Philipsen fra GF Forsikrings lokale kontor, GF Nord, og hun fortsætter:

 – Derfor går vi nu ud og tilbyder de nordjyder, der synes de har behov, en gratis køretime. Der kan være mange årsager til, at man har behov for lidt vejledning af en kørelærer, det blander vi os ikke i, vi ønsker blot at bidrage til øget trafiksikkerhed i Nordjylland. 

Træn svære manøvre
Køretimen foregår i egen bil med en kørelærer. Undervejs får man gode råd til at justere uhensigtsmæssige vaner, som man har tillagt sig i årenes løb, og mulighed for at øve manøvrer, man selv synes er svære. Det kan fx være parallelparkering, rundkørsler eller indfletning på motorvej.

Tina Philipsen fra GF Nord understreger, at kørelæreren ikke kontrollerer ens køreevner, men kun guider og vejleder til god og sikker kørsel. Man kan altså ikke miste sit kørekort i forbindelse med køretimen.

Tilmelding efter først til mølle-princippet
Tilbuddet gælder alle bilister i Nordjylland, og den gratis køretime foregår hos en lokal kørelærer i Frederikshavn, Hjørring og Skagen i september.  Der er et begrænset antal pladser, og de fordeles efter først til mølle-princippet. Tilmelding til GF Nord på: 98 42 50 22.

Vi passer på hinanden
Kørelæren følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til covid-19. Dette indebærer bl.a. visir/mundbind under kørslen og brug af håndsprit.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gratis køretime skal gøre nordjyske bilister mere sikre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger