Tre gange ja og et nej til del i KFU’s frie midler

Tre gange ja og et nej til del i KFU’s frie midler

6. september 2020 - kl. 9:51 - af

Der var 3 gange ja og et nej, da Kultur- og Fritidsudvalget på udvalgets seneste møde behandlede 4 indkomne ansøgninger om økonomiske tilskud.

Udvalget besluttede at tildele Dansk Folkehjælp 40.000 kr., Saltlandet 4.000 kr. og Musikkorps Sæby 15.000 kr., mens der blev sagt nej til at yde økonomisk tilskud til Supercharge ApS.

Dansk Folkehjælps Frederikshavn-afdeling søgte igen i år Kultur- og Fritidsudvalget og Børne- og Ungdomsudvalget om 75.000-100.000 kr. i støtte af fritidsaktiviteterne til børn fra de familier, der modtager julehjælp fra foreningen. Ansøgningen behandles også på Børne- og Ungeudvalgets møde den 8. september.

Saltlandets Historiske Forening for Sæby og Omegn søgte om 4.000 kr. til støtte i udstilling af gårdbilleder og bogsamling, som skal skabe samtaler om den historiske udvikling af gårde. Udstillingen finder sted på institutionen Retfærdigheden i Sæby.

Musikkorps Sæby søgte om 15.000 kr. støtte til 9 koncerter på kommunens plejehjem i år. 6 ud af de 9 koncerter er afholdt før ansøgnings deadline.

Supercharge ApS søgte om 200.000 kr. til støtte af biografspillefilmen ”ASFALT”. Beløbet dækker over ophold, forplejning, transportomkostninger, lokale tjenesteydelser og ansættelser. Spillefilmen har forventet biografpremiere i 2021 og TV og/eller streaming premiere i 2022 eller 2023.

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tre gange ja og et nej til del i KFU’s frie midler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger