Prisfesten udskydes på grund af lokalt smitteudbrud

Prisfesten udskydes på grund af lokalt smitteudbrud

8. september 2020 - kl. 6:23 - af

Frederikshavn Kommune udskyder sin prisfest, der hvert år hylder kommunens ildsjæle, for at bryde smittekæden af coronavirus. Den var ellers planlagt til torsdag den 10. september

Frederikshavn Kommune blev fredag i sidste uge en del af landets røde kommuner på grund af stigningen i antal borgere smittede med corona. Derfor tager kommunen nu konsekvensen og aflyser eller udskyder alle offentlige arrangementer den næste uge.

– Det betyder desværre, at vi bliver nødt til at udskyde vores prisfest. Det er ellers en fest, der betyder rigtigt meget for os, for det er her, hvor vi hylder ildsjæle fra hele kommunen for deres indsats inden for sport, kultur, sundhed, frivillighed og integration, siger borgmester Birgit S. Hansen.

Det er anden gang, at man udskyder prisfesten. Den skulle oprindeligt have været afholdt i foråret, men også her blev festen udskudt på grund af corona.

– Vi har fået rigtig mange gode indstillinger på mennesker, der fortjener at blive fejret og som fortjener at få en pris. Men lige nu bliver vi nødt til at vægte sundhed højere. Vi kan ikke lave et arrangement, når der er en forøget risiko for smittespredning. Derfor udskyder vi nu og glæder os i stedet til at kunne fejre ildsjælene, når det igen er sikkert at mødes, slutter Birgit S. Hansen.

Det er endnu uvist, hvornår prisfesten kan afholdes. Kriseberedskabet, der i dag traf beslutningen om at aflyse alle kommunale arrangementer den næste uge, mødes igen mandag den 14. september. Her skal de beslutte, hvilke tiltag, der er behov for fremadrettet. I eftermiddag vil du kunne finde en oversigt over alle aflyste kommunale arrangementer på Frederikshavn Kommunes hjemmeside.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Prisfesten udskydes på grund af lokalt smitteudbrud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger