Erhvervs GetTogether og foredrag med Mogens Lykketoft aflyses!

Arrangementet skulle have fundet sted i Arena Nord.

Erhvervs GetTogether og foredrag med Mogens Lykketoft aflyses!

10. september 2020 - kl. 9:52 - af

Frederikshavn Erhvervsråd og erhvervsforeningerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby har i samråd med kommunens krisestab besluttet at aflyse årets Erhvervs GetTogether samt det særlige arrangement for studerende fra byens ungdomsuddannelser. Begge arrangementer var berammet til tirsdag 15. september i Arena Nord. Aflysningen sker i lyset af de seneste dages udvikling i covid 19-smittetallene.

”Det er ærgerligt at måtte aflyse et spændende arrangement som dette, men smittetallene går den forkerte vej, så vi må tage ansvar og hjælpe hinanden med at aflyse så meget som muligt, så vi atter kan få coronaen under kontrol,” siger borgmester Birgit S. Hansen.

Også erhvervsrådsformand Karl Erik Slynge er ked af aflysningen:

”Mange mennesker havde glædet sig til at høre Mogens Lykketoft fortælle om FNs 17 verdensmål og hvad de betyder for lokale virksomheder i Frederikshavn, men det ville være en katastrofe, hvis vores arrangement blev årsag til yderligere smittespredning. Erhvervsøkonomien er allerede hårdt presset på grund af pandemien og øget smitte vil kun gøre det værre. Vi følger kommunens linje og vælger derfor at aflyse Erhvervs GetTogether.”

Samtidig med aflysningen understreger både borgmesteren og erhvervsrådsformanden, at man stadig har ambitioner om at gennemføre Erhvervs GetTogether og foredraget for de studerende med Mogens Lykketoft, blot på et senere tidspunkt, når covid 19-smitten er faldet igen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Erhvervs GetTogether og foredrag med Mogens Lykketoft aflyses!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger