Kagemand og ”Gule Jakker” til Foreningernes Dag

Kagemand og ”Gule Jakker” til Foreningernes Dag

11. september 2020 - kl. 6:08 - af

Ved Foreningernes Dag i morgen, lørdag den 12. september 2020 fra klokken 10-14 markerer Natteravnene Frederikshavn deres 20 års jubilæum – det foregår på Kallstorvet ved gågaden, hvor de står med deres pavillon og deler kagemand ud samt fortæller om deres arbejde som Natteravne.

Formand for Natteravnene Lillian Andreasen glæder sig til at fejre jubilæet sammen med en masse Natteravne og lokale borgere.

– Vi ser frem til en dag med masser af godt humør og kagesultne både børn og voksne, fortæller formands for Natteravnene i Frederikshavn og fortsætter.
– Vi håber også, at der måske kommer en eller to forbi, som kunne være interesserede i at blive Natteravne. Vi kan altid bruge flere frivillige afslutter Lillian Andreasen, som har været formand for Natteravnene i Frederikshavn siden 2012.

Baggrundsinfo om Natteravnene i Frederikshavn
Natteravnene Frederikshavn blev oprettet 31. august 2000 med første gåtur den 18. september. De første 12 år var udgangspunktet fra De Frivilliges Hus, Boensgade 4. I 2013 flyttede man til Danmarksgade 12.

Natteravnene Sæby blev oprettet 14. april 2005 med de første gåture den 11. maj. I 2015 lukkede det sidste diskoteker, hvor de unge kunne være, så afdelingen lukkede ned.
Natteravnene Frederikshavn går nu ture i Sæby især ved specielle lejligheder og arrangementer.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kagemand og ”Gule Jakker” til Foreningernes Dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger