Frederikshavn Handelsskole satte fokus på corona

Sara Reese, Mathilde Koustrup, Signe H√łst Lauritsen, Nicoline Blichfeld.

Frederikshavn Handelsskole satte fokus på corona

21. september 2020 - kl. 13:01 - af

Torsdag i sidste uge holdt Frederikshavn Handelsskole temadag om corona for alle elever og undervisere p√• EGU, EUD, EUX og HHX. Form√•let med dagen var at g√łre elever s√•vel som medarbejdere mere aktivt bevidste om, at vi stadig skal overholde restriktionerne, der f√łlger med corona. P√• den m√•de bliver det muligt at holde smitten v√¶k fra Handelsskolen.

Eleverne blev inddelt i grupper √° maksimum 4 elever fra samme klasse. Hver gruppe fik til opgave at udarbejde et produkt, som kan bruges p√• Frederikshavn Handelsskole i kampen mod corona. Produktet skulle l√łse en eller flere udfordringer, som skolen st√•r overfor i forhold til Covid-19. Eleverne havde valget mellem f√łlgende muligheder:

Poster: Eleverne skulle fremstille en poster, der skal hænge rundt omkring på skolen. Vinderen af denne kategori vil få trykt deres poster i stort format (100 x 70), og den vil blive hængt op forskellige steder på skolen.

Film: Vinderen af denne kategori har fået lagt filmen ind på diverse medier såsom Facebook, skolens hjemmeside mm. Filmen skulle indeholde info eller reminders om Corona.

Idé: Eleverne skulle lave en beskrivelse/illustration af en idé samt visuelt materiale efter eget valg. Idéen fra vindergruppen i denne kategori implementeres på skolen.

Til sidste lektion på dagen skulle alle grupper fremlægge deres poster, film eller idé for klassen og en lærer. Klassen kårede en vinder ved anonym afstemning og læreren kårede yderligere en vinder. De to vindere gik videre og repræsenterede klassen i den samlede konkurrence.

Herefter vurderede en dommerkomité alle de indstillede forslag, og der blev kåret en vinder af hver kategori. Dommerkomitéen bestod af henholdsvis en elev, en lærer og en fra ledelsen på Frederikshavn Handelsskole.

Vinderne i de tre kategorier kan nu blandt andet findes på Frederikshavn Handelsskoles facebookside.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Handelsskole satte fokus på corona' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger