32-årig mand fra Frederikshavn for retten i grusom voldssag

32-årig mand fra Frederikshavn for retten i grusom voldssag

23. september 2020 - kl. 8:41 - af

Præcis hvad der i løbet af natten og de tidlige morgentimer den 28. marts i år førte til, at en 15-årig drengs liv sluttede alt for tidligt ved boldbanerne på Hørby Stadion, bliver i de kommende dage belyst ved Retten i Hjørring.

På anklagebænken sidder en 32-årig mand fra Frederikshavn, tiltalt for at have forårsaget en 15-årig drengs død i marts i år.

Ifølge anklageskriftet tog sagen sin begyndelse ved 3-tiden natten mellem den 27. og 28. marts i år, hvor den 32-årige tiltalte udsatte den 15-årige dreng for ”vold i betydeligt omfang.”

Først på en adresse i Ravnshøj ved Frederikshavn, derefter under en køretur til Hørby udenfor Sæby og endelig på en adresse i byen, hvor volden fortsatte.

Den tiltalte udsatte ifølge anklageskriftet den 15-årige for slag med både hænderne og bælter, ligesom han udsatte ham for kvælning med både et hundehalsbånd og et bælte.

Som følge af den vold han blev udsat for, pådrog drengen sig adskillige skader i ansigtet og på kroppen.

Den 32-årige mand, som blandt andet er tidligere reality-deltager, risikerer at skulle tilbringe adskillige år bag tremmer, hvis han bliver fundet skyldig.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '32-årig mand fra Frederikshavn for retten i grusom voldssag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger