Status og muligheder for byudvikling

Status og muligheder for byudvikling

25. september 2020 - kl. 8:00 - af

Pü Plan- og Miljøudvalgets møde den 11. august indledte udvalget drøftelser om den fremtidige byudvikling i SÌby, Skagen og Frederikshavn. Drøftelserne tog udgangspunkt i udviklingsstrategiens tema om byer, der peger pü mange centrale elementer for byernes fremtid.

Udvalget besluttede, at der skulle udarbejdes et oplĂŚg om byudvikling set i relation til hver af de tre hovedbyer.

Som opfølgning på denne beslutning blev udvalget den 1. september orienteret om det statslige projekt ”Partnerskab for levende bymidter”, som Frederikshavn Kommune indgår i. I den forbindelse har KL udarbejdet oplægget ”Genstart handelsbyerne” med forslag og anbefalinger til udvikling af bæredygtige byer.

Pü baggrund af udvalgets hidtidige drøftelser forelÌgges denne overordnede procesplan for det forestüende temaarbejde med byudvikling nu til beslutning i udvalget pü udvalgets nÌste møde den 29. september. Forud for mødet indstiller kommunaldirektøren den overordnede procesplan til beslutning.

Overordnet procesplan

Den overordnede procesplan omfatter:

  • ordinĂŚrt Plan- og Miljøudvalgsmøde 3. november 2020 med generel gennemgang og prĂŚsentation af den igangvĂŚrende byudvikling i Frederikshavn, SĂŚby og Skagen. I forbindelse med prĂŚsentation og oplĂŚg skitseres henholdsvis udgangspunktet for byudviklingen i byen, men ogsĂĽ oplevede udfordringer og nĂŚrmere perspektiver i forhold til de fremtidige udviklingstrĂŚk
  • inspirationstur for Plan- og Miljøudvalget primo 2021 med besigtigelse af bymidter og byudviklingstendenser i udvalgte kommuner
  • temamøde om byudvikling for Plan- og Miljøudvalget primo 2021. Desuden opfølgning pĂĽ udvalgets drøftelser og nĂŚrmere oplĂŚg til beslutning vedr. lokale initiativer og tiltag.

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Status og muligheder for byudvikling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger