Fremtiden er grønne parcelhuse

Fremtiden er grønne parcelhuse

29. september 2020 - kl. 7:41 - af

Af formand for DI Dansk Byggeri Nordjylland Henrik Holm:

Vores bygninger står for 40 procent af alt den energi, vi bruger i Danmark. Derfor er det også nødvendigt, at politikerne gør det attraktivt for boligejerne at vælge grønt, når de skal bygge nyt eller renovere. Her er det oplagt at bruge boligjobordningens mange fordele f.eks. ved at gøre det muligt at bruge tre års fradrag på én gang og hæve fradraget til 25.000 kr. per person.

Det kan selvfølgelig ikke redde klimaet, men det kan være med til at gøre det mere attraktivt og muligt for flere boligejere at spare på energien, når de bygger nyt eller renoverer. Et bidrag til det politiske mål om, at Danmark skal udlede 70 procent mindre CO2 frem mod 2030. Samtidig er Boligjobordningen også en garanti for, at arbejdet er udført på regning, at der bliver betalt moms, og ofte er der også en lærling med.

Hvert år plejer omkring 465.000 danskere at bruge Boligjobordningen. Særligt her i Nordjylland, hvor over ti procent af alle skattepligtige hvert år plejer at bruge ordningen. Faktisk er nordjyderne dem, der bruger ordningen mest. Jeg vil opfordre vores nordjyske folketingsmedlemmer til at arbejde for at gøre det endnu mere attraktivt at købe både hvidt og grønt, når de f.eks. skal bygge eller have gjort rent.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fremtiden er grønne parcelhuse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger