Midt om Natten musical i Arena Nord – ekstra forestilling

Midt om Natten musical i Arena Nord – ekstra forestilling

3. november 2020 - kl. 10:16 - af

Først skulle musicalen have vÌret opført i marts müned 2020, men blev desvÌrre aflyst som følge af det voksende udbrud af Corona.

Til april 2021 gennemføres opførelsen af den berømte musical med nu hele fire forestillinger. De tre første er for længst sat i salg (fredag den 9. april og to forestillinger lørdag den 10. april), nu går den fjerde forestilling også i salg – Søndag den 11. april 2021.

Billetsalget til de tre første forestillinger er güet sü godt, at vi heldigvis har muligheden for at sÌtte den fjerde forestilling i salg. Pt. er der solgt smü 1.700 billetter til de tre forestillinger, og vi forventer der vil blive en form for Corona begrÌnsning pü forestillingerne (forhübentlig højere end de nuvÌrende max 500), og derfor übner vi nu op for den fjerde forestilling.

Interessen for musicalen Midt om natten og Kim Larsens og Gasolins hits er overvÌldende over hele landet, og det har derfor ikke skortet pü opfordringer til at sÌtte musicalen op igen. Nu für publikum over hele Danmark igen mulighed for at opleve succesforestillingen. Midt om natten er en co-produktion mellem Tivoli, LangkjÌr Entertainment og Live Nation.

Solide krĂŚfter pĂĽ opgaven

Til at løfte genopsætningen er det lykkedes producenterne at samle et stærkt hold af både rutinerede og nye performere. Holdet tæller bl.a. Gustav Wolter, der i 2018 fik sit gennembrud i rollen som den oprørske Benny, der i filmen blev spillet af Kim Larsen selv. Derudover kan publikum bl.a. opleve Allan Mortensen som vagabonden Tusindfryd, Jimmy Jørgensen i dobbeltrollen som brugtvognsforhandleren Charles/Rockerleder. Stortalenterne Lea Thiim Harder spiller rollen som den søde som Susan Himmelblå – og desuden medvirker et stort ensemble og band, der tilsammen tæller mere end 30 personer.

Handlingen kort:
Midt om natten udspiller sig i København i midten af 1980’erne: en tid, hvor frihedsdrømme, kærlighed og spirende oprør blomstrede. Vennerne Arnold og Benny opretter i protest mod det politiske styre minifristaden Haveje. Haveje skal virkeligøre drømmen om et samfund, hvor der er lighed, frihed og broderskab samt masser af kærlighed. Det sorgløse liv på Haveje varer dog kun kort. Snart sætter stoffer, rockere, boligspekulanter og ikke mindst købmandens kønne datter, Susan Himmelblå, det tætte venskab mellem Arnold og Benny på en alvorlig prøve.

Hele Danmarks spillemand hyldes
I 1968 blev Kim Larsen folkeskolelærer, og kort efter dannede han sammen med Franz Beckerlee, Wili Jønsson og Bjørn Uglebjerg gruppen Gasolin’. Siden overtog Søren Berlev trommestikkerne. Gasolin’ udgav 12 albums i perioden 1969 frem til opløsningen på Bornholm i 1978. I 1973 udgav Kim Larsen sin første soloplade med titlen Værsgo, der i dag er med i Statens Kulturkanon. Kim Larsens mange udgivelser som solist og i grupperne Gasolin´, Bellami og Kim Larsen & Kjukken har gjort ham til folkeeje. Sange som Køb Bananer, Rabalderstræde og Som et strejf af en dråbe er kendt af de fleste.

Han var medforfatter til filmen Midt om natten fra 1984, som han selv spillede hovedrollen i sammen med Erik Clausen. Med 922.000 solgte biografbilletter er filmen blandt de mest sete danske biograffilm nogensinde. Albummet Midt om natten, der udkom üret før filmen er solgt, i svimlende 650.000 eksemplarer. Det er fortsat det bedst sÌlgende danske album nogensinde. Det er musikken herfra, krydret med andre af de største Kim Larsen- og Gasolin-hits, som udgør musiksiden i musical-versionen.

Billetter kan købes pü www.arenanord.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Midt om Natten musical i Arena Nord – ekstra forestilling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger